PRESEDINTELE RUSIEI,VLADIMIR PUTIN,I-A INMANAT LUNI”ORDINUL PRIETENIEI”DIRESCTORULUI EXECUTIV AL GRUPULUI AUSTRIAC,OMV RAINER SEELE,CARE L-A SPONSORIZAT ANI DE ZILE PE MOISE GURAN „GOEBBELS”!

4 sept.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a înmânat luni „Ordinul Prieteniei” directorului executiv al grupului austriac OMV, Rainer Seele,  informează Dc News.
OMV este acționarul principal al gazoductului Nord Stream 2, care va transporta gaz rusesc direct spre Germania și este proprietarul companiei românești Petrom.
Rainer Seele, un german care a împlinit 58 de ani la sfârșitul săptămânii trecute, a primit premiul respectiv pentru „întărirea prieteniei și colaborării între popoare”, se arată în decretul prezidențial. 
Vladimir Putin a fost invitat de onoare, luna trecută, la nunta șefei diplomației austriece, Karin Kneissl. La nuntă, care s-a desfășurat într-un cadru rural, în sud-estul Austriei, au luat parte circa o sută de invitați, printre ei numărându-se și cancelarul conservator Sebastian Kurz, precum și vice-cancelarul Heinz Christian Strache.
OMV a fost unul dintre sprijinitorii constanți în cariera jurnalistului Moise Guran. În 2013, Moise Guran apăra faptul că OMV stabilea unele dintre cele mai ridicate prețuri la benzină din Europa, iar compania reușea profituri record la vremea respectivă.
De altfel, jurnalistul s-a dovedit foarte atent cu interesele OMV. Tot în 2014, atunci când un grup de 100 angajați ai OMV-Petrom au protestat la sediul OMV din Austria, aceștia i s-au adresat și lui Guran pentru a le face cunoscut demersul. Conform jurnalistului Victor Roncea, Guran nu a scos niciun cuvânt despre problemele angajaților.
În schimb, în luna imediat următoare Guran s-a deplasat pe platformele OMV pentru a vedea „cum se muncește”. Articolul a dispărut între timp de pe blogul ziaristului de la  Europa Fm. Evident, Moise Guran a fost unul dintre vârfurile de lance în lupta împotriva „propagandei rusești” din România.
Moise Guran este unul dintre potențatorii protestelor de stradă din ultimele luni, mișcări despre care atât colonelul (r) Ion Petrescu, dar și alți analiști susțin că sunt sprijinite de Rusia și Germania.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: