SONDAJUL „FAKE”SI MINCIUNILE PIELEANULUI IMPIELITAT…!

1 oct.

                   Unul mai bun decât Cioloş n-aţi găsit? „Dacă mâine ar avea […]

Sluga lui Johannis si a serviciilor secrete,Pieleanu,acest individ libidinos cu studentele ,stia datorita serviciilor secrete la fix procentajul cu care a ieșit președinte Johannis,drept răsplată nevasta -sa a fost decorata de Johannis,iar acum pupincuristul Pieleanu dezinformeaza la greu atacând PSD,si pupincurind Divizile binomului NOUL PDL,si pe Julien CIOLOS,nepotul securistului Ardelean,cu toate ca JULIEN nu are PARTID,la fel si pe Nazistii de La USR,rusineee ANTENA 3!

                   Unul mai bun decât Cioloş n-aţi găsit?

„Dacă mâine ar avea loc alegeri pentru funcția de președinte, actualul președinte ar mai lua un mandat. Președintele are o constanță în privința bazinului său electoral. Are o problemă cu domnul Cioloș, care e comparabil cu Gabi Firea, Tăriceanu și Dragnea”, spune sociologul Marius Pieleanu.

Aşadar, inodorul, incolorul, insipidul şi incapabilul Dacian Cioloş stă undeva sus în sondajele de opinie. Totuşi, cum este posibil acest lucru în condiţiile în care domnul Cioloş a fost şeful unui guvern care atunci când nu a făcut nimic a produs stricăciuni, unele dintre ele nefiind reparate nici în ziua de astăzi? Cum este posibil ca Dacian Cioloş să fie văzut cu ochi buni de către electorat când acelaşi electorat a votat masiv PSD-ul nu atât pentru prestaţia şi promisiunile social-democraţilor, cât mai ales pentru contraperformanţele Guvernului Cioloş? Cum este posibil ca Dacian Cioloş să se bucure de atâta simpatie în rîndurile românilor când domnia sa este lipsit de idei, de discurs şi de carismă? De ce ai vota un om atât de şters ca Dacian Cioloş, când poţi să-l votezi în continuare pe ştersul de la Cotroceni, care are avantajul de a avea nume de neamţ şi o statură impunătoare? Cum poate să aibă rezultate atât de bune în sondajele de opinie cineva care conduce un partid lipsit de structuri în teritoriu şi al cărui nume abia de-l cunosc membrii săi?

Se poate presupune că imaginea domnului Cioloş este umflată artificial din dorinţa a aduna pe partea dreaptă a eşicherului politic voturile nehotărâţilor care stau pe margine şi privesc nemulţumiţi prestaţia monosilabicului Klaus Iohannis, a echipei de zgomote şi obrăznicii a USR-ului şi a leşinatului şi confuzului Partid Naţional Liberal. Totuşi, domnilor sforari, ceva mai bun decât Dacian Cioloş n-aţi putut găsi în toată ţara asta?

                                                                                                                    Sorin AVRAM

Sursa: COTIDIANUL

SURSA:justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: