LICHELE. SOMERI DE LUX LA VANATOARE DE NOI SINECURI:OPORTUNISTII,CIOLOS,BLAGA,ORBAN ,ANTONESCU VOR MUSAI EUROPARLAMENTARI!

9 oct.

  Lucian Duță, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) în perioada 2010 – 2012, om provenit […]

Lucian Duță, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) în perioada 2010 – 2012, om provenit din PDL-ul băsist, cercetat și el pentru luare de mită (http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=8108), șterge podelele cu sinecuriștii Cioloș, Orban, Blaga și Antonescu, bugetari care au fost plătiți toată viața de statul român, deși ei se dau mari liberali, neisprăviți care acum aleargă după posturile excelent de la Bruxelles de paraziți europarlamentari, plătiți cu sume lunare uriașe de UE ca să frece menta timp de cinci ani! Iată textul postat de domnul Lucian Duță pe pagina sa de Facebook:

                         Șomerii de lux din politica românească!

În mod evident intr-o societate normala la cap politicienii sunt aceia care trebuie sa fie exemplu pt tot ceea ce numim bun simț! Și, când spun asta, mă refer la faptul că ei ar trebui sa fie niște oameni bine ancorați în realitatea cotidiană, să aibă o moralitate cât mai puțin contestabilă și mai ales trebuie sa fi trecut prin niște scoli care i-au propulsat în joburi, de preferat în mediul privat! Pentru că numai așa pot demonstra că sunt capabili să facă ceva prin propriile puteri! Și, mai ales, pot clama faptul că nu sunt dependenți de veniturile realizate din politica! Dacă ne uităm pe maidanul pseudo-tigănesc, numit politica din România, observăm cu amuzament că nici unul din politicienii actuali din România, care se proclama lideri politici, nu îndeplinesc nici măcar parțial cerințele de mai sus!

Aş putea începe cu Dacian Cioloş: omul are o inteligenţă mediocră, absolvent de liceu agronomic şi cocoțat pe cele mai înalte funcții din stat aparent de nicăieri! Cum s-a terminat cu proptelele politice puse de alţii, omul e șomer! Nu știe nimic, nu e bun de nimic! Practic, un impostor care încearcă (şi probabil că va şi reuşi) să-şi capete un post la europarlamentare ducând de nas o mână de oameni creduli şi care își pun speraţe deșarte într-un lider fals!

Un alt exemplu este Ludovic Orban, actualul președinte de la PNL! Omul este fabulos! Dacă-i urmărești cariera profesională observi cu stupoare că aproape nu a muncit niciodata! Individ mărunt, măcinat de obsesii de preamărire, e și el la fel ca omologul Cioloș,un șomer! Orban,din momentul 2016 ,când nu a mai putut fi pus pe nici o lista de partid astfel încât să poată să-și mai justifice existența nu face nimic!Ah, scuze, e șef la PNL, partidul ăla apropiat de mediul privat și care încurajează munca si investițiile! Și mai ales libertatea(sic!). Dar, are un singur vis, să reziste până în mai,sa se pună pe un loc la europarlamentare și gata, a rezolvat! Va avea din nou un job, e adevărat plătit de stat!

Un alt exemplu este Vasile Blaga! Fost copreședinte la PNL și președinte la PDL!Ambele partide, de dreapta! Omul ăsta, la fel ca Orban sau Cioloș, de când l-a eliminat „statul paralel” si nu a mai putut fi pus pe liste, e… ați ghicit!, șomeeeer! Dar nu-i nimic, exact ca un buldog își va înfinge colții în lista de la europarlamentare și da, va capătă din nou un job!

Nu pot sa nu închei raidul de la vârful PNL-ului fără să-l uit pe Crin Antonescu! Omul nu mai are nevoie de nici o prezentare! N-a muncit in viața lui, dar se visa președinte, la fel ca Ciolos,nimic nou. Fost președinte PNL, s-a retras din politică în 2016! Pentru totdeauna, a zis el!Da, dar nu înainte de a o impune pe soția sa vicepreședinte în Parlamentul European, cu o retribuție pe măsura! Iar el, din 2016, e șomer! Până acum câteva zile în care am asistat buimaci la marea revenire: domnul Antonescu ne-a anunțat că se întoarce în politică pentru a candida pe un loc la europarlamentare! Și ne-a și argumentat de ce: soția nu mai candidează, deci… Ah, uitasem că un post la europarlamentare e garantat familiei Antonescu! Pe viața! Ca sa aibă oamenii un venit decent, chiar daca e plătit de fraieri!
                                                                                                             Lucian Duta

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: