GAULEITERUL NAZI, LUTERANUL SAS KLAUS JOHANNIS NU VREA EVREI IN GUVERN!,DAR UITA CA IN GUVERNUL DE DUPA MAREA UNIRE DE LA ALBA IULIA DIN 1 DECEMBRIE 1918,MINISTRUL DE FINANTE A FOST DOCTORUL IN DREPT WILHELM FILDERMAN DIN CERNAUTI,SEFUL COMUNITATII EVREIESTI DIN ROMANIA INTERBELICA!

22 nov.

Personal, nu cred că preşedintele Klaus Iohannis este antisemit. Afirmaţia aceasta nu este neapărat în apărarea sa, căci, dacă nu este antisemit, înseamnă că, pur şi simplu, nu-l duce mintea, că nu are reprezentarea cuvintelor pe care le rosteşte, ceea ce înseamnă, pur şi simplu, inconştienţă!

Propaganda” lui Iohannis, setată doar pentru apărarea sa cu orice preţ şi punerea la zid a adversarilor acestuia, nu vrea să înţeleagă gravitatea acuzaţiilor pe care Ilan Laufer le-a aruncat spre Preşedintele României. Sau, pur şi simplu, nu poate.

Să recitim acuzaţiile lui Ilan Laufer, cetăţean român de religie iudaică: „Consider că refuzul președintelui Iohannis în ceea ce mă privește este un nou act de antisemitism și vreau să atrag atenția asupra fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat neîncetat în ultimul an președintele Klaus Iohannis”, adăugînd că președintele a avut „mai multe ieșiri împotriva evreilor și declarații antisemite”!

Dacă eu aş fi spus aceste cuvinte, fiţi convinşi că aş fi fost acuzat de către „propagandă” că sînt duşman al ţării. Aşa, însă, vorbele lui Ilan Laufer au cu totul alte conotaţii, care, cu certitudine, vor face înconjurul lumii prin preluarea lor de către toate agenţiile internaţionale de presă.

Poate că, dacă această situaţie în care a fost implicat Ilan Laufer ar fi fost singulară, ar fi putut fi considerată o exagerare a acestuia, generată de supărarea că Iohannis nu a fost de acord cu numirea sa ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Dar, din păcate, situaţia vine într-o succesiune de fapte care, mai degrabă, confirmă acuzaţiile lui Ilan Laufer, mai ales că precedentele au generat numeroase articole în presă, din care Klaus Iohannis trebuia de mult timp să înţeleagă nevoia unei prudenţe exagerate după ce:

– 1. „Forumul Democrat al Germanilor din România” (FDGR) s-a declarat moştenitorul şi succesorul „Grupului Etnic German” chiar în perioada în care Iohannis era preşedintele FDGR şi primar al Sibiului, ştiindu-se că GEG a fost declarată oficial organizaţie fascistă, fiind desfiinţată prin lege în urma Convenţiei de armistiţiu şi a Tratatului de pace de la Paris.

– 2. În urma unei vizite în Israel a premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei deputaţilor în Israel, Klaus Iohannis a făcut acea declaraţie halucinantă: „Cine ştie ce afaceri face Liviu Dragnea cu evrei”!

– 3. Imediat după acea vizită în Israel a premierului Viorica Dăncilă, Ludovic Orban, preşedintele PNL, i-a făcut plîngere penală pentru „înaltă trădare” tocmai pentru că a fost în Israel, acţiune cu care Iohannis a fost întru totul de acord.

– 4. Ziarul „Jerusalem Post” a dezvăluit recent că Angela Merkel i-a cerut lui Klaus Iohannis să facă orice pentru a împiedica mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, ceea ce explică acţiunile de mai sus.

Faptul că Institutul „Elie Wiesel”, care face parte din structura guvernamentală, a sărit în apărarea lui Klaus Iohannis prin declaraţia lui Alexandru Florian nu poate să fie luat în seamă, ştiindu-se disponibilitatea acestuia pentru dărîmarea statuilor marilor intelectuali interbelici, în timp ce se preface că nu a auzit de afacerea „Iohannis-FDGR-GEG”, care, în fapt, este o preluare a bunurilor organizaţiei fasciste din anii 40! Chiar Ilan Laufer a declarat: „Foarte important e că președintele Klaus Iohannis e etnic german și are o legătură dubioasă, din toate punctele de vedere, cu Forumul Democrat German din România, moștenitoarea unei organizații naziste scoase în afara legii, conform Tratatului de la Paris, de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial”!

Cred că sînt cunoscute articolele mele împotriva acţiunilor Institutului „Elie Wiesel”, pentru care prietenii lui Alexandru Florian mă prezentau pe mine ca pe un jurnalist care cochetează cu antisemitismul doar pentru că am criticat şi m-am opus acţiunilor demolatoare ale lui Alexandru Florian. Şi nu oriunde, ci în celebrul ziar german „Frankfurter Allgemeine Zeitung”!

Or, acum cel care lansează aceste acuzaţii faţă de Klaus Iohannis este un cetăţean român de religie iudaică, pe care acelaşi Alexandru Florian îl ironizează doar pentru a cerşi un zîmbet de la Preşedinte: „E o construcție, o speculație a domnului Laufer. Președintele României are o atitudine recunoscută de AJC, care i-a conferit și o distincție. E o declarație cu mult iz politic, nu trebuie să ne îngrijoreze”! Alexandru Florian uită să precizeze că Ilan Laufer tocmai a anunţat că va cere tocmai AJC (American Jewish Committee) să-i retragă decoraţia ,,Light Unto the Nations”, primită la Washington în iunie 2017!

Nu ştiu exact care vor fi consecinţele internaţionale ale acestui conflict dintre Klaus Iohannis şi Ilan Laufer pentru că ele sînt greu de prevăzut în acest moment. Ştiu însă că oricare ar fi, ele nu fac deloc bine României, mai ales acum, în pragul preluării de către ţara noastră a preşedinţiei rotative a Consiliului UE!

Orice s-ar întîmpla, însă, este din ce în ce mai clar că România nu este condusă acum de oameni responsabili, care să aibă reprezentarea vorbelor pe care le rostesc, iar aceasta pare să fie singura explicaţie a haosului actual din politica românească.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: