NORMAL,LUTERANUL SAS KLAUS JOHANNIS ,NU A PARTICIPAT LA SLUJBA DE SFINTIRE A CATEDRALEI NEAMULUI ,INTRUCAT NU -I NEAMULUI LUI!”

26 nov.

 

     TOT MAI CIUDATA AGENDĂ A PREȘEDINTELUI IOHANNIS În urmă cu un an scriam un material despre strania agendă a președintelui […]

   TOT MAI CIUDATA AGENDĂ A PREȘEDINTELUI IOHANNIS

În urmă cu un an scriam un material despre strania agendă a președintelui Klaus Iohannis, una care se realizează după parametri numai de el cunoscuți, probabil. Iată că recente evenimente întăresc impresia de atunci și ridică semne de întrebare încă și mai serioase legate de „viziunile” prezidențiale.

Să recapitulăm cîteva invitații primite, dar neonorate de actualul șef al statului:

Președintele Klaus Iohannis nu a participat la inaugurarea scutului militar de la Deveselu, la al căror debut participase președintele Traian Băsescu.
Președintele Klaus Iohannis nu a participat la inaugurarea fabricii de la Ghimbav unde urmau să se construiască elicoptere militare și unde a participat președintele Franței.
Președintele Klaus Iohannis nu a participat la inaugurarea Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei, considerat cea mai spectaculoasă clădire universitară din Ardeal.
Președintele Klaus Iohannis nu a participat la inaugurarea palatului Brâncovenesc de la Potlogi, după restaurarea cu fonduri europene.
Președintele Klaus Iohannis nu a participat nu la şedinţa solemnă cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. El nu a explicat de ce.
Președintele Klaus Iohannis și-a schimbat în ultima clipă agenda, acceptînd să participe la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Marii Uniri, pe 28 noiembrie. Inițial, i se părea de nerefuzat o vizită în Franța.

Președintele Klaus Iohannis nu va participa nici la inaugurarea Catedralei Mîntuirii Neamului, cea mai mare biserică din România, motivînd că trebuie să fie prezent la Bruxelles, la o reuniune unde se discută despre Brexit. La ultima asemenea reuniune, să ne amintim, președintele României a stupefiat prin absență, preferînd să viziteze orașul Pompeii.

Președintele Klaus Iohannis a participat, în schimb, acum un an, la inaugurarea celui mai luxos teren de golf privat din țară, în comuna Ciugud din județul Alba.

 

O reclamă mascată de proporții epice, am spune. Și mai participase și la un soi de inspecție a lucrărilor la respectivul teren de golf, cu cîteva luni mai înainte, de parcă ar fi vrut să se asigure că totul e în grafic. La cîteva zile după inaugurarea terenului, președintele nu a mai participat, deși promisese, la festivitățile dedicate Zilei Armatei Române, de la Carei.
Și a mai participat la inaugurarea unui business privat, la Brașov, al cărui patron era anchetat de DNA. Și a participat, recent, la evenimentul „Pedalăm pentru România”. Cum spuneam, o agendă cam stranie și greu de înțeles. Pe măsura întregului comportament politic al președintelui.

                                                                                                 Bogdan Tiberiu IACOB

Sursa: inPolitics.ro

SURSA :justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: