PRESEDINTELE USA DONALD J.TRUMP ,L-A ACUZAT PE FOSTUL PRESEDINTE BARACK OBAMA CA A „INFIINTAT STATUL ISLAMIC”,IAR PE HILLARY CINTON CA ESTE COFONDATOARE A ISIS!

30 nov.

Hillary Clinton l-a acuzat pe contracandidatul prezidenţial Donald Trump că incită la violenţă şi se pare că aceasta l-a înfuriat pe miliardarul american. La doar o zi de la declaraţia lui Clinton, Donald Trump intensifică şi mai mult războiul cuvintelor şi spune că preşedintele Barack Obama “a înfiinţat Statul Islamic”.

Imagini pentru poze cu trump

Declaraţiile lui Trump au fost criticate şi de publicaţiile americane care au scris începând din 2016 despre un plan al Pentagonului prin care se urmărea răsturnarea regimului Assad din Siria inclusiv prin intermediul Statului Islamic (ISIS).

“ISIS îl onorează pe preşedintele Obama”, a spus Trump la o întâlnire electorală. “El este fondatorul ISIS. El a înfiinţat ISIS”. Trump a acuzat-o apoi si pe Hillary Clinton. “Aş spune că o cofondatoare a ISIS este Hillary Clinton”, a spus Trump.

Trump l-a criticat pe preşedinte pentru că a retras trupele americane din Orientul Mijlociu pentru ca vidul rămas în urmă să fie umplut de militanţii ISIS. “Nu aş fi plecat astfel niciodată. Am dezlănţuit violenţa în Orientul Mijlociu. În loc să lăsăm nişte forţe reduse acolo pentru a ţine poate, doar poate, sub control situaţia, noi ne-am retras”, a spus Trump. “Apoi a venit Obama şi am dorit să facem curăţenie, însă el a făcut o mizerie şi mai mare. Nu suntem respectaţi. Se râde de noi în toată lumea”, a spus Trump.

Autor: Calin Marchievici

Sursa: Cotidianul

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: