PREMIERUL VIORICA DANCILA,DESPRE AFIRMATIILE JIGNITOARE ALE MARLANULUI SAS KLAUS JOHANNIS LA ADRESA EI!

11 dec.

Viorica Dăncilă, despre afirmațiile lui Klaus Iohannis: „A venit cu jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva primului ministru, ci împotriva oricei femei” 72

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că s-a simţit jignită de Klaus Iohannis, după ce acesta a refuzat desemnarea noilor miniştri la Dezvoltare şi Transporturi.

„Dacă domnul preşedinte va dori să discutăm despre aceste două numiri, voi avea toată deschiderea să avem această discuție. Dacă nu, nu avem decât alternativă de a aștepta hotărârea CCR. Am văzut că domnul președinte nu vrea să facă nicio numire până la decizia CCR.

M-a uimit foarte tare și cred că acest lucru nu mai trebuie să se întâmple, că domnul președinte a venit cu aceste jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva primului ministru, ci împotriva oricei femei. Este o atitudine pe care nu ar trebui să o aibă președintele României. Aceste lucruri nu fac decât să afecteze falia dintre prim-ministru și președinte.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, în luna noiembrie, propunerile de miniştri pentru Dezvoltare şi Transporturi. La Ministerul Dezvoltării a fost propusă Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, respinsă de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor. La Ministerul Transporturilor a fost propus Mircea Drăghici, trezorierul PSD.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: