BASISTO-JOHANNISTA,ABSOLVENTA FACULTATII DE ENERGIE DE LA MOSCOVA,BOTOSANEANCA RALUCA TATARCAN ,PUPILA LUI „DRAGA STOLO”,A ANUNTAT CA MOTIUNEA DE CENZURA IMPOTRIVA GUVERNULUI VIORICA DANCILA VA FI DEPUSA LUNI SI A FOST „SEMNATA”DE 163 DE PARLAMENTARI!

13 dec.

Imagini pentru RALUCA TURCAN,POZE

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi depusă luni şi se va intitula ”Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă este ruşinea României”. Aceasta va fi votată miercuri, iar 163 de parlamentari au semnat-o.

”Guvernul poate să cadă, totul este o chestiune de voinţă politică”, a spus Raluca Tatarcan -Turcan, susţinută fiind de liderii PMP şi USR.

”Moţiunea de cenzură este cel mai important instrument pe care partidele de opoziţie îl au la îndemînă pentru a sancţiona un Guvern. Anunţăm această moţiune şi o vom înregistra, astfel încât să dejucăăm un nou plan abuziv pe care PSD şi ALE îl au de a arunca în derzoriu această moţiune, de a comasa toate termenele, astfel încât votul final să fie dat lunea viitoare, sperând că vpr avea liber la furat pentru ordonanţa privind amnistia şi graţierea”, a spus Turcan.

Aceasta a explicat că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă se va intitula ”Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă este ruşinea României” şi va fi depusă vineri.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: