JERUSALEM POST.SECRETUL INTALNIRII INTRE CANCELARUL CELUI DE AL PATRULEA REICH,CARE SE PRABUSESTE SI GAULEITERUL GERMANIEI LA BUCURESTI SASUL KLAUS JOHANNIS!

14 dec.

Sinteza Zilei. Secretul Iohannis - Merkel, devoalat 16
Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi la Bruxelles, că nu a discutat niciodată cu cancelarul german Angela Merkel despre mutarea ambasadei României în Israel din oraşul Tel Aviv la Ierusalim.

În luna noiembrie, presa din Israel scria că Angela Merkel, i-a cerut preşedintelui României, Klaus Iohannis, să blocheze planul Guvernului de la Bucureşti de a transfera sediul Ambasadei în Israel din oraşul Tel Aviv la Ierusalim.

Potrivit Jerusalem Post, Angela Merkel l-a sunat pe Klaus Iohannis în luna aprilie și a cerut blocarea mutării, făcând gesturi similare față de mai mulți lideri europeni.

„Intenţionez să am o întâlnire cu doamna Merkel, dar această chestiune a ambasadei nu am discutat-o niciodată. Nu ştiu de unde a apărut acea informaţie. Nu a existat între noi doi o discuţie pe această temă”, a afirmat şeful statului, înaintea participării la reuniunea Consiliul European de la Bruxelles.

Subiectul a fost comentat joi, la ”Sinteza Zilei”.

”Faptul că spune că nu a vorbit este interesant, să recunoaștem. Doamna Merkel a vorbit public despre asta. Întrebarea este, până la urmă, ce rol joacă doamna Merkel în raport cu președintele Iohannis?” a spus Mihai Gâdea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: