PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR,LIDERUL PSD,LIVIU DRAGNEA: EU NU-L PRIMEAM IN CURTE PE JOHANNIS ,DACA ERAM IN LOCUL DOAMNEI PREMIER VIORICA DANCILA!”

21 dec.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a participat la ședința Guvernului Dăncilă.

„Fiecare om din România are dreptul să se facă de râs. Cu toate că mă certați că am îndrăznit să spun asta, în viziunea mea s-a făcut de râs. Nu avea ce să caute acolo. (…) A fost doar să citească ce i s-a scris de la Administrația Prezidențială, să facă poze și să plece, dincolo de declarațiile războinice de zilele trecute în care spunea că poate bloca o OUG dată de Guvern. Președintele nu poate opri o OUG. (…) Doamna Dăncilă este premierul României validată de Parlament. Eu nu îl primeam în curte dacă eram în locul doamnei Dăncilă”, a declarat Liviu Dragnea.

Este cea de-a doua ședință de Guvern la care Iohannis la care participă după cea din ianuarie 2017, de la episodul Ordonanței 13.

„Dacă dl. președinte va veni, vom face exact ceea ce prevede Constituția României”, declarase anterior premierul Viorica Dăncilă, la Parlament, unde fusese la moțiunea de cenzură.

Ea a fost  întrebată de jurnaliști despre eventuala prezentă, anunțată public în ajun, a președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern. Viorica Dăncilă a precizat că nu a fost contactată personal de șeful statului pentru a o anunța despre prezența sa la ședința de guvern.

Miercuri, după reuniunea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), preşedintele a fost întrebat de jurnalişti dacă se va duce la şedinţa de guvern de joi.

„O să vedem mâine. Aveţi dumneavoastră cumva agenda şedinţei de guvern? Că la noi nu a ajuns. Întrebarea poate să fie considerată generică. Guvernul nu ştie ce face – această ordonanţă (n.r. – anunţată de Teodorovici) este doar o nouă dovadă. Nu există niciun anunţ despre o şedinţă de guvern sau ora la care va avea loc sau agenda care va exista acolo. De asta spun – aşteptăm să vedem. Mie îmi place să am un plan, să am o agendă, ca să ştie toată lumea ce se întâmplă. Se pare că Guvernului nu-i place aşa. Deci aşteptăm anunţul Guvernului despre şedinţa de guvern”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă va merge la toate şedinţele de guvern, Iohannis a răspuns: „Sigur”.

El a adăugat că în şedinţa CSAT au fost abordate doar subiecte referitoare la ordinea de zi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: