PE SCURT DESPRE PRABUSIREA ACTUALULUI SISTEM FINANCIAR MONDIAL SCLAVAGIST SI EVOLUTIA SPRE SCHIMBAREA SA SI ANUNTUL NESARA /GESARA!

28 ian.

În 1871, sistemul monetar american a fost format sub autoritatea Corporației US Inc., înscrisă în Registrul Naval din Porto Rico. Până în 1913, Cabala – în cele din urmă alcătuită din Illuminati,BilderbergComisia TrilateralăSkull and BonesG8, Bancheri și părți private conduse de Rothschilds – , Coroana britanică și Vaticanul prin IRS (taxe pe proprietatea privată), bani de la marea masă trimiși prin intermediul Rezervei lor Federale în proprietatea Bank of London, care este deținută de Banca Vaticanului și distribuită băncilor centrale private din întreaga lume, umplând buzunarele lor private și cele ale marilor corporații și ale elitelor globale și politice pe care doreau să le influențeze pe parcurs.

Aproximativ o lună mai târziu, banii contribuabililor americani au sosit înapoi în tezaurul New York Bank of Mellon, unde contribuabilii americani au fost forțați să împrumute proprii lor bani, pentru a plăti angajații guvernului federal american – un motiv principal pentru datoria națională. Operațiunea a fost finanțată în continuare, a câștigat influență politică și a fost menținută jos prin mituire și extorcare a politicienilor și corporatiștilor de vârf prin intermediul Cultului Celui de-al IX-lea Cerc al Vaticanului,în cadrul căruia, prin ritualuri satanice aveau loc sacrificii de copii, care a condus la o exploatare internațională a copiilor, răpirea, traficul, impuse de diferite mafii de pe glob. Acest Al IX-lea Cerc al Illuminati-Vaticanului a controlat afacerile globale prin modul în care adoratorii lui Satan se închinau la petreceri pedofile și sacrificau copii, ținute în mod regulat pe tot globul:http://beforeitsnews.com/contributor/pages/243/590/stories.html

NB: Despre toate acestea am postat pe blog de-a lungul timpului la categoriahttps://burebista2012.blogspot.com/search/label/Kevin%20Annett

De-a lungul istoriei Rezervei Federale nu a existat nici o contabilitate publică, nici un audit. Până în 1932, Fed a tipărit monedă atât de mult încât corporația americană Inc. a fost în faliment. În 1971, președintele Nixon a scos SUA din standardul de aur (până la acea dată banii tipăriți trebuiau să aibă acoperire în aur, după acea dată Fed putea tipări, fără număr…, nb.) : https://youtu.be/PQzrtvEtTgw

Sistemul fiat de fapt a durat până la falimentul oficial din 2008, al US Inc., după care o alianță numităBRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud) a format un sistem financiar global pentru 209 state, dolarul american fiat s-a agitat până în 2012, numai pentru a-și rezolva împrumutul – ceea ce a făcut ca chinezii să fie creditorul lor primar : https://geopolitics.co/2018/02/09/china-officially-starts-the-dumping-of-the-petrodollar/

Resetarea Monetară Globală din ianuarie 2019 va introduce noua notă de trezorerie americană aurită / activă, 1:1 cu alte 209 de națiuni participante, care va restabili Constituția originară a SUA și va pune în aplicare Legea NESARA / GESARAhttps://inteldinarchronicles.blogspot.com/2016/11/20-answers-gesara-update-thursday.html

În ordine cronologică lucrurile s-au desfășurat și sunt în desfășurare astfel:

Noe 2016 – Sistemul Financiar Quantic, susținut de către chinezi / BRICS, a devenit operațional.

Până la 1 octombrie 2018, bursa Cabalei din NY a pierdut toate câștigurile pentru anul 2018, a început să implodeze și a rămas în sau aproape pe roșu încă de atunci.

21 Dec 2018 – Începutul unei închideri a guvernului după ce dolarul american nu mai era acceptat în comerțul mondial. Împreună cu controversele despre Zidul Frontierei de Sud și Brexit, închiderea a fost concepută pentru a expune Statul Profund , în timp ce se lucra ca o acoperire pentru trecerea economiei globale într-un sistem bazat pe active, plus asistența în restructurarea anumitor agenții americane care au condus sistemul financiar al Cabalei – Trezoreria SUA, Rezerva Federală, IRS și CIA.

02 Ian 2019 – Tribunalele militare au început la GITMO (Guantanamo Bay – Cuba) cu peste 71.000 de acuzații, numind elite politice și globale. Clintonii, Obama și Bushii au fost în arest la domiciliu, așteptând acuzațiile tribunalelor împotriva lor, printre care Înaltă trădare capitalăfraudă electoralătrafic de copii și pedofiliespălare de banidelapidarea fondurilor fiscale americane și infracțiunile din 11 septembrie. Există un număr estimat de 80-140 de persoane condamnate din Congres, care au fost implicate în activități ilegale, dintre care 85% până la 95% erau democrați.

08 Ian 2019 – Președintele Trump a ținut un discurs exact de 9 minute și 11 secunde – s-a crezut un preludiu pentru Trump, declarând o urgență națională după eliberarea dosarelor din 11 septembrie 2001.

10 Ian 2019 – În majoritatea țărilor aflate în faliment, a început procesul de resetare a datoriilor. HSBCa fost făcută lichidă și a dat lumină verde pentru răscumpărarea Zim (dolarul din Zimbabwe, pe baza căruia se pune în aplicare Resetarea, n.b.). De atunci, nivelurile 3 și 4 au fost plătite, deși nu erau încă lichide.

14 Ian 2019 – Yuanul chinez sau Renminbi și Zim Zimbabwe au fost susținute de aur / active, în timp ce Brazilia și Irakul au anunțat monedele de aur / active garantate în weekendul din 19-20 ianuarie. Noua notă de trezorerie a SUA a fost susținută de aur / activ, deși nu a fost încă anunțată, în timp ce dolarul american nu mai era utilizat în comerțul internațional, iar lumea funcționează de-acum pe valoarea yuanului chinez / activ suportat.

18 Ian 2019 – Guvernul Statelor Unite nu mai are bani. Pe 18 ianuarie 2019 5:15, militarii ar începe un atac în conformitate cu decodarea unui film Simpson din 2007: https://www.youtube.com/watch?v=g_b4KtK177g

19 Ian 2019 – Președintele Trump face un discurs la ora 15:00 EST, care ar putea aduce Legea marțială și va fi declanșatorul schimburilor RV și Tier 4B. Banca Centrală a Irakului urma să anunțe RV (Reevaluarea monetară).

  20 Ian 2019 – Toate băncile din întreaga lume au fost închise până la ora 20 EST Duminică 20 ianuarie – care ar fi un moment potrivit pentru primirea de texte, e-mailuri, apeluri pentru a stabili numiri de schimb / răscumpărare. Republica Statele Unite ale Americii va începe duminică, la miezul nopții, 20 ianuarie.

20 Ian 2019 – Între 20 ianuarie și 29 ianuarie, purtătorul de cuvânt al Statelor Unite ale Americii va vorbi despre distrugerea sistemului financiar al Cabalei, centrat în Londra – care s-a bazat pe dolari americani și mari corporații de afaceri jucând pe piața bursieră din NY pentru a-l menține în viață. Piața a pierdut toate câștigurile din 2018 și a fost în cădere liberă din 1 octombrie 2018.

19-22 Ian 2019 – Teroristul Alfonso Ulloa a organizat 15.000 de persoane din Honduras și mii de mexicani care intenționau să forțeze în mod ilegal granița SUA în perioada 19-22 ianuarie, aderând la Operațiunea Gladio – o armată secretă națională de mercenari străini, criminali, teroriști și alți soldați wannabes care se crede că este organizată și plătită de Stânga și de George Soros – un alt motiv pentru ca Trump să declare imediat Legea Marțială.

Luni 21 Ian 2019 – Nu au mai fost finanțate de US Dollar fiat și Trump, care a reorganizat mai multe agenții (IRS, Federal Reserve, FBI, CIA) în timpul închiderii, prima zi de lucru a guvernului săptămânii. 21 ianuarie este de așteptat să arate sfârșitul guvernului federal după cum îl știm – adevăratul motiv pentru închiderea guvernului.

22-25 Ian 2019 – Publicul larg ar putea începe schimburile după anunțarea Resetării Monetare Globale la Conferința economică globală de la Davos, Elveția. În curând, ar fi respectarea legii GESARA pentru națiunile conforme, cum ar fi SUA și Canada, în timp ce Marea Britanie, Iran, Grecia, Venezuela, Liban, Congo și Gabon nu sunt încă pregătite.

29 Ian 2019 – Discursul unionist al președintelui Trump

Mai – Iunie 2019 – Legea GESARA va fi anunțată până la sfârșitul lunii ianuarie și impunea pentru organizarea de noi alegeri americane în 120 de zile de la acest anunț.

https://burebista2012.blogspot.com

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: