„JUSTITEA”LUI JOHANNIS

20 feb.

  Klaus Iohannis: „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a […]

Klaus Iohannis: „PSD a acționat astăzi din nou împotriva Justiției și a statului de drept, împotriva României și a cetățenilor. Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. Și românii, și liderii europeni știu că nu există nicio altă justificare pentru obsesia de a slăbi până la ineficiență justiția din România, în afară de interesele personale. România nu poate fi pusă la dispoziția celor care vor să instaureze controlul politic asupra justiției.

Ce spui, Franz? Mai schimbă lozincile astea că exasperezi oamenii citavi la cap, nu neapărat pesediști! Păi, de ce nu nominalizezi concret prin ce favorizează ordonanțele de urgență pe pesedeii „penali”, altfel „axiomele” tale au aceeași valoare ca lozincile scandate de protestatarii #rezist. Argumente, babule, nu lozinci create de imbecili pentru idioți! Văd că pe propagandiștii tăi îi deranjează doar exprimările agramate ale „Veoricăi” Dăncilă, dar se fac că plouă atunci când tu, „românul” Werner, spui permanent „justițea” și „corupțea”!

Care „justițe” e bună, klausule? Aia care te protejează pe tine de când erai primar la ordinul iudeo-masonilor? Aia care bagă la pușcărie doar oamenii simpli, afaceriștii și politicienii români care încurcă planurile globaliștilor sioniști? Aia care protejează corporațiile străine și bagă la bulău doar mituiții români, iar mituitorii internaționali scapă, ca în cazurile Microsoft și EADS? E bună „justițea” care a ajutat familia Iohannis să obțină case prin fals și uz de fals și i-a protejat ulterior, când a fost descoperită oficial enorma fraudă? Sau „justițea” care v-a scos basma curată în traficul internațional de copii?

E bună „justițea” coruptă, care închide ochii că tu ai condus un ong etnic (FDGR), care s-a declarat succesor al unei organizații naziste din Al Doilea Război Mondial (Grupul Etnic German din România – Deutsche Volksgruppe in Rumänien), după care tu, ca primar, ai comis infracțiunile de abuz în serviciu și conflict de interese, retrocedând ilegal imobile în valoare de miliarde de euro către aceeași organizație (FDGR), unde tot tu erai președinte!!! Ăsta e statul tău „de drept”, nemernicule?

Klausule, „justițea” ta este la fel de strâmbă ca tine, că ai rămas tare descentrat după operația la umăr de la Spitalul Militar și umărul tău drept este cu mult mai jos decât cel stâng!

                                                                                                     Marius Albin MARINESCU

http://justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: