„NATIONALUL”PNL ESTE PLIN DE ALOGENI SI SECTANTI!

20 feb.

                       PNL ȘI NEORTODOCȘII PNL e cu adevărat un partid […]

 

                     PNL ȘI NEORTODOCȘII

PNL e cu adevărat un partid liberal, măcar prin prisma toleranței față de confesiunile religioase într-o țară zdrobitor ortodoxă, ceea ce nu e de colea. Dovadă stau conducerea sa ori lista pentru alegerile europarlamentare.

Respectul pentru diversitate, pentru pluralitatea opiniilor, preocupărilor, opțiunilor, din toate punctele de vedere, este un alt fundament al liberalismului, care respinge abordările de tip conflictual și preferă dialogul și soluțiile consensuale. Atitudinea față de minorități dovedește gradul de maturizare democratică și modernizare al unei societăți, iar liberalismul presupune incluziune, nu marginalizare” sunt principii oficiale ale partidului, enunțate pe pagina de net. Și PNL chiar dă dovadă de diversitate, religioasă cel puțin.

E un partid condus de un președinte unitarian, al cărui secretar general e penticostal, purtătorul de cuvînt romano-catolic și  susține la președinția țării un luteran evanghelic.

Șef al campaniei electorale pentru alegerile europene a fost desemnat azi pastorul penticostal Robert Sighiartău, iar între cele opt locuri sigur eligibile se numără cel puțin trei candidați protestanți: Daniel Buda, Gheorghe Falcă, Siegfried Mureșan. Se poate mai bine de atît? (B.T.I.)

Sursa: inPolitics.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: