RASTURNARE DE SITUATIE PENTRU KOVESI LA BRUXELLES!

20 feb.

Răsturnare de situație pentru Kovesi la Bruxelles 1045

Mihai Gâdea a prezentat, marți seară, la „Sinteza zilei” noi dezvăluiri-bombă despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la Bruxelles.

Cine o dorește atât de mult pe Laura Codruța Kovesi, suspectă, cu 3 capete de acuzare și 18 dosare penale, procuror-șef al Parchetului European încât să pună la cale o metodă de a elua procedurile legale.

Potrivit informațiilor obținute de corespondentul special Antena 3 la Bruxelles, Sabina Iosub, se încearcă, și pare că s-a reușit, ca Laura Codruța Kovesi să nu mai treacă prin votul plenului Parlamentului European, în încercarea de a eluda votul care ar putea să nu-i fie favorabil fostei șefe DNA.

„Consiliul European ia miercuri o decizie în legătură cu acest nume. Se va întâmpla lucrul acesta în ședința COREPER – un soi de comisie în cadrul Consiliului. Acolo merg ambasadori, reprezentanți ai celor 28 de state.

În consiliu se găsește un nume, nu prin vot, ci prin desemnări din partea fiecărui stat. Să luam un exemplu: Italia vine cu ordinea sa dintre aceste trei nume. Germania vine cu ordinea sa, Franța… și se calculează cine are mai multe poziții numărul 1.

Decizia este bicefală, adică decizia din consiliu și decizia din Parlament vor fi puse față în față: dacă nu este vorba despre același nume se va face o negociere între consiliu și Parlament”, a explicat Sabina Iosub.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: