JOHANNIS DA IN CINE APUCA!

5 mart.

Decizia lui Klaus Werner Iohannis de-a trimite bugetul de stat la CCR lovește în toată administrația publică, inclusiv în primarii care-l susțin, dar mai ales în populație.

În acest sens, primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, într-un interviu acorda DC News, a vorbit despre decizia președintelui și despre faptul că președintele, chiar dacă câștigă la CCR, poate să amâne semnarea oricât dorește, pentru că nu scrie niciunde termenul în care ar trebui să o facă.

“În Constituţie, chiar dacă îi dă câştig de cauză lui Iohannis, nu îi spune ca în termen “de …” să semneze… Duce această campanie în extreme greu de înțeles. Nu înţeleg primarii PNL, care îl vor susţine. Ce pot spune? Ei înţeleg foarte bine. Au primit mai mulţi bani, nu contează. Trebuie să ai buget ca să funcţionezi. O primărie fără buget nu funcţionează. Ei ce spun? Nu dau socoteală în fața locuitorilor? Ce pot spune? “Da, domnule, noi îl susţinem pe Iohannis că nu e de acord cu acest buget”. Nesemnând, îi încurcă şi pe ei, cum ne încurcă şi pe noi. Chiar sunt curios ce punct de vedere au aceşti primari”, a spus Dan Tudorache.

Cât de mult poate să conteze pentru el, că e o campanie electorală? Să nenoroceşti o Românie întreagă doar pentru a câştiga? Să câştige electorat prin nefuncționarea administrațiilor publice din toată ţara? Hai să nu ne batem joc de un popor de 18 milioane. Chiar îşi bate joc!“, a mai spus primarul Sectorului 1.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: