DUPA NEPROMULGAREA BUGETULUI GAULRITERUL NAZI KLAUS ADOLF JOHANNIS ESTE SETAT SA DARAME GUVERNUL!

8 mart.

Într-un comunicat oficial, vicepreşedintele ALDE, deputatul Ion Cupă, îl atacă dur pe preşedintele Klaus Iohannis după ce a sesizat în premieră CCR asupra Bugetului şi după ce l-a retrimis apoi la Parlament. Deputatul ALDE spune că preşedintele Iohannis „rămâne încremenit în proiectul păgubos ”Dărâmarea guvernului cu orice preț”, ceea ce ar însemna şi blocarea activităţii autorităţilor locale.

Ion Cupă îl sfătuieşte pe Klaus Iohannis să mediteze serios dacă va mai candida sau nu la alegerile din acest an „după cinci ani de contraperformanțe”. Iată, mai jos, textul integral al Comunicatului ALDE:

PREŞEDINTELE ESTE SETAT SĂ DĂRÎME

Retrimiterea Legii bugetului pe 2019 înapoi în Parlament arată, încă o dată, totala inadecvare a ”președintelui” Iohannis la realitățile României. După ce a stabilit tristul record de a fi primul șef de stat din lumea democratică, care sesisează Curtea Constituțională asupra bugetului tării pe care o conduce, dl Iohannis recidivează în rea intenție. Nesocotind lecția de constituționalitate primită de la CCR prin răspunsul negativ la solicitarea sa, total neavenită.

Se pare că, domnia sa a fost setat pe modul ”Blocare Guvern” fără să realizeze că prin aceasta, aduce deservicii țării, milioanelor de români care îl vor sancționa sever și fără ezitare la urne. (dacă va candida!).

În pofida datelor pozitive despre economia românească, Klaus Iohannis rămâne încremenit în proiectul păgubos ”Dărâmarea guvernului cu orice preț”.

Gestul lui Klaus Iohannis nu afectează însă doar Guvernul. El afectează bugetele locale și investițiile. Întîrzierea bugetului înseamnă, întîrzierea bugetelor comunităților locale. Sunt afectați primarii de la toate partidele. Comunități întregi vor avea de suferit, pentru că un om care ar fi trebuit să fie președintele tuturor, reușește să fie doar președintele lui și al intereselor sale înguste.

Această filosofie perdantă de a conduce un stat european trebuie eliminată prin vot la finalul acestui an și ALDE este convins că așa vor sta lucrurile.

Klaus Iohannis ar trebui să mediteze profund asupra oportunității de a mai candida, după cinci ani de contraperformanțe. Pentru România ar fi total neproductiv ca dl. Iohannis să mai calce cinci ani “în străchinile” unei funcții pe care nu știe, nu poate și nu vrea sa o gestioneze, așa cum o cer normele democratice europene și spiritul Constituției noastre.

În privința Bugetului vom relua într-un timp cât mai scurt procedura de adoptare în Parlament. Important este să închidem acest ciclu procedural cât mai repede și să eliminăm incertitudinile și neplăcerile create prin blocarea de către ”președinte” a Bugetului de Stat”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: