SPRE STIINTA CASEI ALBE SI A PRESEDINTELUI USA DONALD TRUMP: „OMAGIEREA STALINISTEI ROMANES CODRUTA KOVESI DE CATRE AMBASADORUL AMERICAN ,DEMOCRATUL REGIMULUI OBAMA HEINZ KLEMM ADUCE UN POTOP DE INJURATURI PE PAGINA AMBASADEI USA DE LA BUCURESTI!

11 mart.

  „Felicitări, Laura Codruţa Kovesi, pentru includerea pe lista femeilor onorate în luna martie de Harvard Women’s Law Association”. Textul e […]

 

„Felicitări, Laura Codruţa Kovesi, pentru includerea pe lista femeilor onorate în luna martie de Harvard Women’s Law Association”. Textul e un mesaj adresat pe 7 martie de ambasada SUA la București, pe pagina de Facebook, fostei șefe a DNA. Numai că, fără să vrea, el s-a transformat într-un veritabil sondaj de opinie, grație numeroaselor comentarii ale internauților, singurele care nu prea pot fi aranjate din soft, iar rezultatul ar trebui să pună pe gînduri americanii.

Asta pentru că, dintre cele 112 comentarii postate de români sub textul de mai sus, cca.25 erau favorabile Laurei Kovesi, în timp ce restul de aproape 90 erau furibunde împotriva acesteia, dar și a susținătorilor de peste ocean. Ceea ce înseamnă o paritate de cca. 4,5-1, adică un raport cel puțin îngrijorător.

Iată doar cîteva dintre postările de răspuns:

„Luați-vă șefa (Lulu) de la Gestapo acasă!!! Nu o mai ridicați în slavi ca deveniți penibili!!! Rusine ptr acest experiment nereușit!”

„Nu as face asta pentru o femeie care s-a remarcat in a pune cat mai multe catuse!!!S-a rasturnat lumea cu susul in jos ??? Ceva nominalizari pentru cei care lupta pentru DREPTURI NU PENTRU CATUSE se poate? O tara in care au pornit toate revoltele pentru drepturi mai mare RUSINEAAAAA este o jignire la adresa femeilor care au luptat PENTRU libertati!!!! PS Romania nu este din lumea a treia.”

„CEAUȘESCU ar fi invidios pe această suspectă! Nici măcar lui nu i se aduceau atâtea OSANALE, și el a fost declarat DICTATOR! Ce RUȘINE, ce va mai plac dictatorii și comuniștii. Atâtea pupături de TUHASURI nu am văzut de pe vremea ceaușistă!”

„Draga Klemm, cum se repeta istoria ! Si ceauseasca cea analfabeta cu 6 clase primare era membra a royal academy din suedia si uk ! Go home,baby, you are so obsolete !!! And so stupid and corrupted !!!”

„E grav daca HWLA include una dintre persoanele vinovate de cel mai mare abuz impotriva drepturilor omului din ultimi 28 de ani in Romania, in Hall of Fame .Nici macar sub Patriot Act nu sa abuzat atat de mult cat a facut individa asta cu protocoalele ilegale .Nu cred ca Securitatea Comunista a lui Ceausescu a indraznit sa faca o asemenea incalcare a legilor si constitutiei Romaniei. Mai incredibil este ca va faceti ca nu stiti si o si aparati !!! . Nu asta asteapta romanii de la voi !!! Qui Pro Domina Justitia Sequitur ?”

„Eram sigur ca urmează aceste felicitări penibile, la adresa unei penale, după cum se adresa chiar ea celor pe care ii cerceta, doar ESTE CREAȚIA VOASTRĂ, contribuția CIA și FBI la „formarea” ei fiind net în favoare CIA, DE LA CARE A PRELUAT METODELE DE A CERCETA SUSPECȚII, metode folosite de CIA in închisorile secrete sau Guantanamo, ori in anii 1950 împotriva suspecților de simpatii comuniste, printre suspecți fiind si Marele Chaplin…..cât de ipocriți puteți fi, pe de o parte susțineți independenta justiției iar pe de alta parte lăudați penalii…rusine…”

„Harvard preferă penalele, cu două dosare în care e acuzată de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și un lung pomelnic de acuzații?! Mă scuzați, da’ pare că Harvard are standarde de Cosa Nostra.”

„Va rugam insistent sa o luati la voi daca e atat de apreciata.Eu, si vorbesc in nume propriu, mi as dori ca procuror sef DNA o persoana profesionista, corecta, aflata doar in slujba Romaniei, sa aplice legea tarii tuturor celor care o incalca indiferent ca e firma romaneasca sau straina. Si nu in ultimul rand sa fie onesta, cu simt patriotic. Vreau sa fie stearsa din memoria noastra numele Laurei Codruta Kovesi”.  (B.T.I.)

Sursa: https://inpolitics.ro/omagierea-lui-kovesi-aduce-potop-de-injuraturi-pe-pagina-ambasadei-sua_18442086.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: