DRAGNEA IL ATACA PE „LENESUL DE LA COTROCENI!”

16 mart.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat vineri, la Dâmboviţa, pe Klaus Iohannis, despre care spune că s-a gândit să blocheze bugetul în puţinele momente în care a vrut să facă ceva, în timp ce Dacian Cioloş a pregătit ţara „să fie din ce în ce mai jos, divizată”.

„Îmi aduc aminte de întâlnirile pe care le-am făcut cu colegii primari de-a lungul anilor pentru probleme care pentru alții, de la București, păreau mici. Am fost întrebat de colegii din Guvern, chiar de marele prim-ministru Ponta, la vremea când construiam programul de dezvoltare locală. Mulți oameni nu știu, nu sunt familiarizați cu aceste programe. Dar primarii mai vechi știu. În vremurile alea erau vreo cinci sau șapte programe care finanțau comunitățile locale. Noi ce făceam? Mergeam la București cu traista de dosare și oricum nu ne dădeau bani pentru toată comuna, ci pentru jumătate de stat. De unde ești? De la PSD. S-a închis ghișeul. Alt minister, la fel”, a spus Dragnea în cadrul conferinței de alegeri de la Dâmbovița.

Președintele Camerei Deputaților l-a atacat, la rândul său, pe Klaus Iohannis. „Leneșul ăla de la Cotroceni, când se mai trezește, zice „Ce rău pot să mai fac azi? Păi blochez bugetul. Hai să le blocăm bugetul”, a spus Dragnea.  Liderul PSD a vorbit și despre candidatura Rovanei Plumb la alegerile europarlamentare, spunând că o va propune pe primul loc.

„Se aștepta ca în acea zi Rovana să fie pedepsită. Ce am făcut atunci? Ce am făcut, Rovana? Te-am luat de mână și am ieșit la conferința de presă și suntem și în ziua de azi, ea fiind vândută în mai multe rânduri de oameni pe care i-a ajutat și oameni care nu mai sunt printre noi. Adică sunt vii, dar nu mai sunt printre noi în partid. Eu nu știu pe ce loc va decide Comitetul Executiv Național să fie Rovana Plumb pe lista de europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Și după europarlamentare o să o rog pe doamna Dăncilă să o mai propună și altcineva pe doamna Rovana Plumb”, a afirmat Dragnea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: