PROPUNERE SURPRINZATOARE LA COTROCENI PE TEMA REFERENFULUI PE JUSTITIE.”CORUPTUL CARE UCIDE „KLAUS WERNER JOHANNIS-ASPERGER S-A PANICAT!

30 mart.

Propunere surprinzătoare la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție. Președintele Iohannis s-a panicat 16
Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri cu reprezentanţi ai autorităţii judecătoreşti şi ai asociaţiilor profesionale ale magistraţilor pe tema situaţiei actuale din sistemul judiciar, la Palatul Cotroceni.

La întâlnire au participat reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Asociaţiei Forumul Judecătorilor din România, ai VeDem Just, Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, Asociaţiei Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor, Asociaţiei Iniţiativa pentru Justiţiei, Asociaţiei Procurorilor din România, Asociaţiei LiderJust, Asociaţiei Magistraţilor din România.

Berta Popescu a prezentat la ”Exces de putere” întrebarea cheie care a fost sugerată președintelui Iohannis pentru a fi pusă la referendum.

Unii dintre magistrații au avut o sugestie interesantă pentru Președinte: ”Românii sunt de acord să fie demiși din funcțiile publice absolut toți cei care au semnat protocoale secrete între Justiție și SRI din anul 2009 până în anul 2016”. Sugestia a venit din partea magistraților UNJR.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: