PAPA FRANCISC AGENT ELECTORAL PENTRU NAZISTUL KLAUS JOHANNIS?

1 apr.

               O Inchiziție pentru „populiști”. De la fratele Francisc În ianuarie 2019, prezent la […]

 

             O Inchiziție pentru „populiști”. De la fratele Francisc

În ianuarie 2019, prezent la o întâlnire cu Corpul Diplomatic acreditat la Vatican, Papa Francisc lăuda controversatul Pact Global Compact asupra Migrației și avertiza asupra resurecției „naționalismului” și „populismului” care subminează „multilateralismul” (a se citi „globalismul”): declarația în sine, nefirească oarecum pentru un lider religios de un asemenea rang, revela un Papă activist-globalist, care (stupoare!) folosea din plin sărăcia ideilor neomarxist-laice, cu clișee preluate direct de la politicienii finanțați prin controversatul „filantrop” nord-american George Soros.

Click pe imagine pentru mărire!

Nu peste mult timp de la acel moment, în luna mai a.c., „activistul” Papa Francisc va sosi în România (în perioada 31 mai – 2 iunie a.c.) pentru un turneu și o parolă ca între globaliști cu „multilateralistul” Klaus Iohannis (președinte).

                          Tatăl Nostru carele ești la Bruxelles

Un lucru devenea cert: vizita Papei în România anului 2019 este un rezultat direct al „relațiilor speciale” pe care Papa le are cu ateii ce conduc Uniunea Europeană: Jean-Claude Juncker, Frans Timmermans (ambii de la Comisia Europeană) și Antonio Tajani (Parlamentul European) – o nesfântă treime ce îl dorește cu o nedisimulată disperare pe Klaus Iohannis ca și câștigător al alegerilor prezidențiale de la sfârșitul acestui an.

Frans Timmermans și Klaus Iohannis.

Tripleta de la UE are cu ce să îl ghidoneze pe Iohannis și are cu ce să își împlinească dorințele pentru România: olandezul Frans Timmermans este responsabil pentru reuniunile periodice organizate de UE cu reprezentanții bisericilor din UE(!!!) unde a fost inclus și Papa, iar luxemburghezul Jean Juncker este un prieten personal al cardinalului Reinhard Marx, președintele puternicei Conferințe a Arhiepiscopilor (COMECE). Neîndoielnic, Dumnezeu va fi în concediu pe perioada vizitei politice a lui Francisc în Țara românilor.

                   Papa cu-a lui trei ștampile, puse una peste alta

Avem, așadar, o situație inedită pentru Centrul și Sud-Estul Europei: un Papă -„activist” (Francisc) care este militant „anti-populism” și „pro-migrație ilegală”, care vine în vizită la un președinte „haștag rezist” (Klaus Iohannis) ce este „pro-globalist” și „pro-migrație ilegală”.

Click pe imagine pentru mărire!

Ce ar trebui să rezulte de aici? Evident, beatitudine, penitențe și voturi! Papa Francisc nu vine în România pentru programul anunțat de gazdele sale (suveranul pontif  e obișnuit cu turmele venite să-i pupe inelul cu adorație),  ci pentru că apropiați puternici de la UE (perechea Frans Timmermanns – Jean Claude Juncker) cred că o vizită a Papei, organizată chiar în anul electoral 2019, ar putea adăuga voturi pentru Iohannis acolo unde aceste voturi nu ar fi existat.

Sosirea în România nu este întâmplătoare și este organizată minuțios după ce „elitele” lui Juncker au aflat din ultimele statistici  comunitare (Pew Research Center, decembrie 2018) că România a rămas cel mai religios stat-membru ale UE. În plus, Bruxelles intuiește că fără Klaus Iohannis, șandramaua globalistă clădită cu atâta trudă după 2015, se va duce la vale pe termen lung, cu tot cu partide de buzunar, grupuri „rezist”, cioloși, macovei, site-uri finanțate Soros, State paralele, danileți și procurori-activiști.

                   Vin la Papa cu grăbire, să-l citim dintr-o citire

Un om care obține vizita Papei nu este un simplu om, ci este, presupus, un om influent sau unul sprijinit de oameni influenți: aceasta fiindcă o vizită de Papă aduce în primul rând o instituție divină, nu neapărat un personaj cu tichie: așa încât, Klaus Iohannis poate să spere că acceptul Papei de a da curs invitației sale ar putea să îi crească popularitatea printre românii religioși, indiferent de rit.

Mai mult, o strîngere de mână și un tête-à-tête de 30 de minute cu Papa l-ar putea transforma pe Iohannis în ochii unei părți a electoratului, dintr-un politician șters, nehotărât, mediocru, arțăgos și care trebuie să citească mult ca să înțeleagă puțin, într-un gigant mioritic  electoral, o fiară a urnei de vot și un politician de amploare europeană.

Eduard Hellvig, fost bursier și angajat al lui George Soros, acum și mare susținător al lui Klaus Iohannis care l-a făcut șeful SRI-ului, are aceleași îngrijorări ca Papa Francisc. Click pe imagine pentru mărire!

Gazdele din România care s-au ocupat de organizarea turneului papal, dar și Jean Claude Juncker – cel care posibil s-a ocupat de procurarea vinului pentru împărtășanie – au pregătit întâlniri cu oameni din Blaj, Șumuleu Ciuc sau Iași: cât de imporant ar fi, însă, întâlnirea cu grupurile de români pentru un Papă care a părăsit un întreg popor catolic atunci când era așteptat de toți la „Referendumul vieții” din Irlanda?

               O Inchiziție pentru „populiști”. De la fratele Francisc În ianuarie 2019, prezent la […]

SURSA:http://justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: