NICOLICEA DESPRE TAFNA NAZISTULUI JOHANNIS!

25 apr.

Eugen Nicolicea, propus de PSD pentru funcția de ministru al Justiției, dar refuzat de Klaus Iohannis, consideră că președintele continuă să încalce Constituția, prin refuzul remanierii. Social-democratul a adăugat că o restructurare guvernamentală nu se face când e vorba de un conflict juridic constituțional.

„Restructurările nu se fac pentru rezolvarea conflictelor juridice de natură constituțională. Pentru acest motiv nu (ar trebui să facă PSD restructurare guvernamentală – n.r.). După cum ați văzut, domnul președinte nu e prima dată când încalcă deciziile CCR. A făcut-o bine. Punct. A încălcat ultima decizie a CCR. Pentru că a mai refuzat și altădată și și-a permis să încalce în continuare Constituția”, a declarat Eugen Nicolicea, miercuri, la Parlament.

Deputatul PSD a precizat că nu a avut discuții cu Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă, după refuzul lui Klaus Iohannis cu privire la remanierea guvernamentală și că premierul a respectat Constituția când a trimis propunerile de interimari.

„Doamna premier a respectat Cosntituția. Era un drept constituțional de a numi interimar. Numirea unui interimar înseamnă ca practic cei care și-au dat demisia nu își mai continuă activitatea”, a afirmat Nicolicea.

Deputatul PSD a precizat că cei care au dreptul să sesizeze CCR ar trebui să decidă dacă este necesară o sesizare în această situație.

Întrebat ce opinie are despre declarațiile președintelui Klaus Iohannis, care spunea că persoanele propuse pentru ministere nu au ținuta necesară pentru ocuparea funcției, Eugen Nicolicea a răspuns: „Nu am auzit așa ceva. Când a spus așa ceva? Nu a spus așa ceva. Pentru că a mai refuzat și altădată și și-a permis să încalce în continuare Constituția. Ultima decizie a Curții cu privire la conflictul juridic de natură constituțională privind remanierea miniștrilor”.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis marți seară președintelui Klaus Iohannis propunerile de numire ca miniștri interimar a Anei Birchall la Justiție, a lui Eugen Teodorovici la Fonduri Europene și a lui Radu Oprea la Românii de Pretutindeni..

Publicitate

Un răspuns sa “NICOLICEA DESPRE TAFNA NAZISTULUI JOHANNIS!”

  1. liberlandraceblog 25 aprilie 2019 la 4:34 pm #

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:

    Corect.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: