KLAUS JOHANNIS CHEAMA LA VOT!

2 mai

 Klaus Iohannis și-a schimbat fotografia de copertă de pe Facebook. Poza îl înfățișează pe șeful statului introducând un buletin de vot în urnă, iar fotografia este însoțită de mesajul „#referendum26mai Decide pentru viitorul tău! Votează!”.
Pe 25 aprilie, Klaus Iohannis a semnat decretul de organizare a referendumului din 26 mai, care va avea loc în aceeași zi cu alegerile europarlamentare.
Întrebările care vor fi puse românilor sunt: „1. „Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?” 2. „Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”.
Ulterior, șeful statului a făcut o declarație de presă la Cotroceni, afirmând că nu el, ci PSD politizează acest referendum, prin abuzurile pe care le comite și prin asaltul asupra justiției. Iohannis a precizat că va fi acuzat că face campanie, însă în opinia sa este normal să facă pentru România campanie și nu pentru altceva. De asemenea, el a atras atenția că PSD va încerca să boicoteze referendumul.
Președintele a reliefat, în acest context, că importantă este doar prezența la vot și că doar după ce românii vor spune că nu sunt de acord cu social democrații, va exista „un mandat” cu care să se acționeze împotriva lor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: