O PROMISIUNE DE 10 MILIARDE DE EURO!

2 mai

Liviu Dragnea anunţă pe Facebook că primarii pot accesa 10 miliarde de euro din noul Fond de Dezvoltare și Investiții. Banii sunt destinaţi investițiile primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară și universităților.
„Când eram ministrul dezvoltării am imaginat PNDL pentru că experiența de președinte al Consiliului județean mi-a dat posibilitatea să cunosc problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, indiferent de dimensiune. Mulți mi-au spus atunci că e o nebunie și că nu voi reuși. Azi, rezultatele vorbesc de la sine. Începând de astăzi primarii au însă un nou instrument – Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Românii merită să aibă aproape de casă școli, grădinițe, creșe, spitale, dispensare, clinici medicale. Fiecare localitate poate avea drumuri asfaltate, apă curentă și canalizare, rețea de electricitate și gaze naturale. Sunt bani și pentru locuinţe sociale pentru tineri sau pentru reabilitarea clădirilor cu risc seismic, cămine culturale și lăcașuri de cult”, transmite Liviu Dragnea, joi, pe Facebook.

Acesta a mai completat spunând că primarii trebuie să depună documente la București pentru a accesa fondurile care însumează 10 miliarde euro.
„Ține numai de primar să vină cu doar două documente la București și banii merg la comunitate, pentru oameni.Punem la dispoziția primăriilor, asociațiilor de dezvoltare intercomunitară, universităților 10 miliarde de euro pentru a oferi cetățenilor o viață mai bună. Noi ne dorim o Românie puternică, bogată și respectată. Așa cum am promis, creștem România și aducem bunăstare românilor!”, a mai spus Dragnea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: