RAPORT DESPRE DOSARELE GRELE!

2 mai

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, se întâlneşte cu șefii principalelor structuri de parchet din cadrul Ministerului Public și cu reprezentanții secției parchetelor militare. Unul dintre subiectele principale de discuţie va fi dosarul privind protestul din 10 august 2018.
„În prima zi ca procuror general interimar, mă voi pune la curent cu principalele probleme care există în activitatea de urmărire penală. Voi avea întâlniri cu șefii principalelor structuri de parchet, iar primii pe care îi voi chema la mine vor fi cei din secția parchetelor militare. Cu aceștia discuțiile se vor axa pe două teme importante. Prima și cea mai importantă, stadiul cercetărilor în dosarul violențelor din 10 august și a doua temă – modul în care a fost soluționat dosarul Revoluției”, a declarat Bogdan Licu.
Procurorul general interimar a mai precizat că va verifica dacă în cadrul Parchetului General a fost efectuată o analiză a impactului ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale adoptate de Parlament în 24 aprilie.
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, pe 19 aprilie, ca Bogdan Licu să preia funcția de procuror general interimar pentru o perioadă de două luni. Decizia vine după ce Augustin Lazăr s-a pensionat, mandatul său fiind încheiat în 27 aprilie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: