NAZISTUL KLAUS JOHANNIS SE PREGATESTE DE RAZBOI: CERE SUSTINERE DUPA REFERENDUM PENTRU O LOVITURA DE STAT IN IUNIE 2019!

3 mai

Frumoasă fotografie mai are Klaus Iohannis în montajul de pe Facebook. Cheamă poporul la vot cu o sobrietate care face din imaginea de mai sus un anunț și un apel de începerea războiului. Singur, fără Doamna Sa, președintele îndeamnă populația să decidă pentru viitorul său. Adică al fostului primar, nu al poporului. Pleonasm politic. Totdeauna cînd votează, electoratul alege pentru viitorul său. Adică, susțineți politicianul sau gruparea care sunt mai aproape de nevoile sale. Am putea zice că această fotografie, lansată imediat după sărbătoarea de 1 Mai, este o invitație de participare la vot, la un referendum de care nu era nevoie decît în măsura în care ar putea produce o mobilizare a susținătorilor președintelui Iohannis și a partidelor așa-zise de dreapta. Adică isterice!
Apelul președintelui la participare este simplu. Și personal. Nu avem de-a face cu un referendum pe tema justiției, ci cu unul care încearcă să susțină realegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de vacanță prelungă.
Citiți cu atenție fragmentele din spusele lui Iohannis, rostite cu prilejul semnării celor două întrebări care îi seamănă ca două picături de apă. Iohannis cheamă populația la vot împotriva PSD-ALDE și în sprijinul său. A spus-o singur:
„Vreau să văd cine este împreună cu mine pentru o Românie europeană, vreau să văd cine este împreună cu mine pentru o guvernare europeană, cine este împreună cu mine pentru o justiție dreaptă și pentru o societate românească performantă. Asta îmi doresc și asta vreau să știu de la voi”.
Care va să zică, președintele îndeamnă populația la susținterea sa pentru o nouă vacanță, haștag referendumul de la 26 mai fiind pentru el, nu pentru justiție. Nu pentru guvernare europeană (ca a lui Ponta și Cioloș!) La toate aceste vrăjeli, Iohannis mai adaugă justiția și o societate performantă. Ce a făcut Klaus Iohannis din toate acestea? Și-a protejat dosarele cu casele din Sibiu, a adunat în jurul său consilieri de mîna a patra, și sigur, vom trimite și noi o oaie de la Rășinari pe lună. A făcut președintele un proiect de țară cît unul pentru păcălit copiii! În ce privește proiectul său pentru educație, pare șoptit mai degrabă de nevastă decît inspirat după modele europene!
Citiți cu atenție cele trei pasaje din cuvîntarea scrîșnită rostite cu ocazia anunțării întrebărilor pentru haștagreferendum! Nu cumva zisele președintelui conțin suficiente argumente pentru deturnarea referendumului și pentru transformara sa într-un instrument care să-i aducă o nouă vacanță la Cotroceni? Nu cumva zisele președintelui conțin chiar probele anulării acestui haștagreferendum?
Si acum avem o suprapunere de vot pentru partide cu un referendum. Deci, românii au posibilitatea să dea un semnal pe două direcții. Să voteze, să aleagă partidele care, după părerea lor, sunt bune, și pot da un vot de blam partidelor pe care nu le consideră bune. Și, în același timp, să spună dacă sunt sau nu sunt mulțumiți cu ceea ce face PSD de doi ani jumătate încoace”.
Am fost acuzat că politizez acest referendum. Nu, PSD politizează acest referendum, prin abuzurile pe care le face, prin asaltul continuu asupra justiției de când au ajuns la guvernare.
Asta este, dragii mei, adevărata politizare și acest referendum este și despre PSD. Cine merge la vot poate să dea o lecție pesediștilor.
Pe mine, în final, mă interesează care este raportul dintre cei care sunt alături de PSD în acest atac asupra justiției, în această proastă guvernare, fără autostrăzi, fără spitale, fără școli modernizate, și care sunt de cealaltă parte. (Adică alături de el—nota noastră ! )
Vreau să văd cine este împreună cu mine pentru o Românie europeană, vreau să văd cine este împreună cu mine pentru o guvernare europeană, cine este împreună cu mine pentru o justiție dreaptă și pentru o societate românească performantă. Asta îmi doresc și asta vreau să știu de la voi”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: