CAZUL CLUJ:MIZERIE,MIZERIE,DAR CU DECORATIE IN PIEPT!

6 mai

Ziardecluj.ro scoate în evidență câteva aspecte interesante după vizita Sorinei Pintea, ministrul Sănătății, la Spitalul Județean de Urgență Cluj și concluziile acesteia. Acest spital a fost decorat în trecut.

„Deci, după ani și ani de scris la gazetă, de discuții și de filmulețe făcute de către Emanuel Ungureanu, post-decorarea iohannisiană, se vede și mizeria (doar nițel, de genul: “dar sunt și neajunsuri, tovarăși”): “imaginea pe care pacienții o vad când intră în acest spital este dezolantă, lipsa de organizare și mizeria din curtea spitalului nu e o carte de vizita demna să dea încredere celor care vin aici pentru a-și rezolva o problemă medicală”.

Despre lipsa de colaborare a CJ Cluj cu Ministerul Sănătății în ceea ce privește utilarea corectă a unității spitalicești aflate în subordine, aștept reacția isteric-neconstructivă și plină de invective și imprecații a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe. Mai interesante sunt intervențiile deputatului USR Emanuel Ungureanu.

Corect, am filmat aceste realități acum câteva luni, le-am făcut publice încă din 27 decembrie 2018, am propus și măsuri împotriva managerului Spitalului Județean Cluj, Petru Șușcă, un apropiat al dumneavoastră, nu ați luat nicio măsură împotriva managementului defectuos din Spitalul Județean Cluj, nu este târziu să o faceți! Era să uit, între timp a fost premiat de Administrația Prezidențială, cine l-a propus pentru premiu voi afla in curând…

Știind despre mizeria (nu numai cea fizică, cât și cea morală) din Spitalul Județean de Urgență Cluj, și noi suntem curioși care este expunerea de motive care a stat la baza propunerii de decorare a acestei unități spitalicești, cine a scris-o și ce recomandări a avut. Și, mai ales, de ce managerul Șușcă este ținut pe brațe. Dar are și doamna Pintea dreptatea sa când atrage atenția asupra faptului că CJ Cluj ar putea fi mai generos cu unitatea spitalizească din subordine”, scrie publicația locală.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: