CUM SI-A INGHITIT KLAUS JOHANNIS PROPRIILE VORBE!

6 mai

ALDE a postat luni pe Facebook un mesaj al lui Klaus Iohanis, dintr-un interviu din 2015, în care președintele afirma că nu va acuza premierul la televizor pentru ceva ce a făcut sau trăgându-l de urechi, vorbind colocvial. Iohannis propunea atunci „o altfel de politică, fără scandaluri” și show-uri televizate între președinte și premier.

„Propun o altfel de politică, fără scandaluri, fără show-uri televizate între președinte și prim-ministru. Deci pe mine n-o să mă vedeți acuzând prim-ministrul la televizor pentru ceva ce a făcut sau trăgându-l de urechi, vorbind colocvial. Nu așa se face politică! Președintele nu este ales ca să distreze oamenii. Mi se pare absolut normal ca președintele și prim-ministrul să discute despre cum se pot rezolva problemele României”, spunea Klaus Iohannis în interviul acordat în 2015 la Realitatea TV, potrivit video-ului postat, luni, pe pagina ALDE de Facebook.

Mesajul a fost postat în contextul tensiunilor publice dintre președinte și actuala guvernare. În numeroase intervenții, Iohannis i-a adresat cuvinte dure Vioricăi Dăncilă, acuzând actuala guvernare de „golăneală”.

Vineri la Florența, președintele Iohannis a afirmat, în cadrul unei dezbateri pe tema „Starea Uniunii Europene”, că situația în România este complicată și există o „coabitare dură între Președinte și majoritatea guvernamentală”.

„Situația este foarte complicată în România. Nu vreau să o zugrăvesc mai roz decât este de fapt. Independența justiției de la noi este amenințată, avem abordări populiste, avem tot felul de situații complicate, și, dacă ne referim la arhitectura sistemului nostru politic, ne confruntăm cu ceea ce noi numim o coabitare dură între Președinte și majoritatea guvernamentală, a declarat Iohannis, la Florența.

2 răspunsuri sa “CUM SI-A INGHITIT KLAUS JOHANNIS PROPRIILE VORBE!”

  1. bookingcomhotel 6 mai 2019 la 7:18 pm #

    good

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: