DRAGNEA: BASESCU SI JOHANNIS I-AU ASMUTIT PE ROMANI UNII IMPOTRIVA ALTORA!

10 mai

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Iași, că oferta electorală din România este de fapt un PSD care dezvoltă țara și un președinte care vrea conflicte de stradă și blocaj.

„PSD care dezvoltă țara și Iohannis care o blochează. PSD care eliberează țara din ghearele politicului și serviciilor secrete și Iohannis care vrea s-o țină captivă. Iohannis care vrea conflicte de stradă. PSD care a oferit siguranță și Iohannis care a oferit instabilitate. Un PSD care oferă și un Iohannis și cu ai lui care se pregătesc să ia totul înapoi. Asta rămâne după acest război”, a declarat Liviu Dragnea, la Iași.

„Vreau să fiți mândri de intențiile și rezultatele noastre, căci toate au fost făcute cu bună credință. Orice spune mașina lor de vot am demonstrat că știm și că putem. Noi putem demonstra cu cifre, cu fapte și cu realizări. Așa cum am reușit în țară, așa vom reuși și la Bruxelles. De aceea vă chem la vot să apărăm creșterile, să apărăm locurile de muncă, dezvoltarea țării și locul nostru în Europa”, a mai spus Dragnea.

„România are nevoie astăzi nevoie mai mult ca oricât de ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu şi Iohannis, de patriotism şi de patrioţi. Avem cu toţii nevoie de o patrie pentru că ţara noastră a uitat să fie o patrie. Băsescu şi, apoi, Iohannis au mânat acest popor la ură şi dezbinare, i-au asmuţit pe oameni unii împotriva altora, i-au făcut pe români să creadă că sunt de două feluri şi că trebuie să se lupte între ei. O să spun aici şi am să spun răspicat: românii nu sunt de două feluri, nu sunt unii buni şi alţii răi, aşa cum susţine Iohannis. Nimeni nu are dreptul să-i împartă în tabere, să-i învrăjbească. Atât ştiu cei care l-au trimis. Pentru că ei nu înţeleg că românii sunt toţi români”, a afirmat Dragnea, în discursul susţinut în faţa participanţilor la miting.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: