SOCIAL -DEMOCRATII IN LUPTA CU SISTEMUL!

10 mai

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Iași, că ”sistemul” a declanșat împotriva aleșilor social-democrați ”o sinistră operațiune de exterminare politică”. ”Câtă vreme avem succes în guvernare ei nu au șanse să ne bată democratic și se folosesc de procurori și dosare”, a mai spus el.
”Știu că nu v-a fost ușor de când suntem la guvernare. Știu ce pățiți fiecare dintre voi, primari, consilierii locali, parlamentari. Sistemul a declanșat împotriva noastră, a tuturor, o sinistră operațiune de exterminare politică. PSD le-a stat în gât imediat după victoriile devastatoare din 2016. Au încercat să ne rupă, să ne dezbine, să ne intimideze, să ne facă dosare. În cazul meu aproape că au reușit. Nu am de gând să renunț. Voi merge până la capăt. De ce continuă să o facă? Fiindcă noi suntem un prea mare partid pentru planurile care le au cu această țară. Câtă vreme suntem mari îi încurcăm. De aia vor să ne fragmenteze și să ne facă mici. Noi aducem bani, creștere în economie. Câtă vreme noi avem succes în guvernare ei nu au șanse să ne bată democratic, de asta se folosesc de procurori, de dosare, de dezinformări. Provoacă ură, dezbinare, violență”, le-a spus Liviu Dragnea participanților la mitingul PSD de la Iași.
El a mai spus că PSD va trimite în Parlamentul European ”oameni care știu să se lupte pentru țara lor”.

”Să nu uităm că pe 26 mai sunt alegeri europarlamentare. Noi vom trimite în PE români patrioți care știu să lupte pentru țara lor. România a fost prea multă vreme nedreptățită la Bruxelles, prea mulți aomeni de dreapta trimiși acolo. Rețelele securiste ale lui Macovei au fost adoptate de PNDL, Iohannis și nu am nicio îndoială că vor fi adoptate și de USR și Cioloș. Numai că de data aceasta jocul de defăimare la Bruxelles trebuie să ia sfârșit. Colegii noștri din PSD care vor merge acolo sunt oameni tineri, cu curaj, care își vor apăra țara. Atacurile PNDL, ale securiștilor se vor izbi de ziduri tari. Poate vor fi nevoiți să își înjure țara stând acasă”, a adăugat liderul PSD.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: