„SUGATIVA ” LUXEMBURGHEZUL JEAN CLAUDE JUNCKER INTR-UN MOMENT DE SINCERITATE!

10 mai

Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a declarat la finalul summitului informal UE de la Sibiu, că nu există perfecţiune, dar să spunem că totul merge prost în cadrul structurii europene ar fi o eroare.
De multe ori se spune că UE nu a știut să se ridice la înălțimea așteptărilor, dar avem peste 30 de directive care în proporție de 80% au fost adoptate. Sigur că s-ar fi putut face mai multe, dar instituțile europene ar fi reușit să prezinte și cele 7 propuneri din 2017 privind sistemul de azil. Atunci lanțul ar fi fost și mai impresionat. Dar aș putea spune că esențialul există. Tot ce nu s-a realizat sperăm să se realizeze în a doua jumătate a anului”, a declarat Jean Claude Juncker președintele Comsiei Europene.
„Am constat azi că sloganul meu To be big on big and to be small on small este un slogan care a fost adoptat de ceilalți actori de asemenea. E important să privim lucrurile europene îndeaproape și să constatăm că față de 2014 șomajul a scăzut și a revenit la un nivel comparabil cu cel de dinainte de criza din 2007. Deficitele au scăzut. Să spunem că totul merge prost e o eroare. Dar nici să spunem că totul merge bine și perfect. Ar fi incomplet”, a mai spus Juncker, la Sibiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: