TRAIAN BASESCU,AMICUL DE FAMILIE A GAULEITERULUI NAZIST KLAUS ADOLF JOHANNIS ,DUPA SUMMITUL UE DE LA SIBIU A DEVENIT DUPA ZECI DE ANI DE ZILE ,COLABORATOR AL SECURITATII!,CAND VA FI DOVEDIT SI DE CINE „GHICI GHICITOAREA MEA”,JOHANNIS CA A FOST TURNATOR AL SECURITATII SI DE CINE?

10 mai

Imagini pentru BASESCU,IOHANNIS LA TERASA,POZE

Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii a decis, la ședința de joi, transmiterea către instanța de contencios a unei acțiuni pentru a fi stabilită calitatea de colaborator al Securității pentru Traian Băsescu.
Surse din cadrul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) au precizat, pentru Mediafax, că acţiunea a fost înaintată la secția de contencios a Curții de Apel București.
Într-un comunicat transmis presei joi, CNSAS arată aceste informații, fără a fi precizat însă numele persoanei în cauză: „Colegiul a aprobat Nota de Constatare şi a dispus introducerea la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti a acţiunii în constatare pentru stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii, pentru următoarea categorie de persoane: – art. 3 lit. b, art. 5 alin.1 (deputat sau senator în Parlamentul României, membru în Parlamentul European) – 1 persoană”.

Fostul președinte Traian Băsescu este cap de listă din partea PMP, formațiunea a cărei președinte de onoare este, la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019. Tot în comunicatul de joi, CNSAS arată că au fost eliberate adeverințe pentru 19 persoane, candidați la europarlamentare, din care să rezulte că nu au fost colaboratori ai Securității. Băsescu nu este pe listă.
CNSAS l-a mai verificat pe Băsescu în 2002, 2004, 2006, 2009 și 2013, concluziile fiind acelea că lui nu i se poate atribui calitatea de colaborator al Securității.

2 răspunsuri sa “TRAIAN BASESCU,AMICUL DE FAMILIE A GAULEITERULUI NAZIST KLAUS ADOLF JOHANNIS ,DUPA SUMMITUL UE DE LA SIBIU A DEVENIT DUPA ZECI DE ANI DE ZILE ,COLABORATOR AL SECURITATII!,CAND VA FI DOVEDIT SI DE CINE „GHICI GHICITOAREA MEA”,JOHANNIS CA A FOST TURNATOR AL SECURITATII SI DE CINE?”

  1. liberlandraceblog 10 mai 2019 la 7:37 am #

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:

    Catastrofe!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: