DAN NICA LA MITINGUL DE LA GALATI:”MIE RUSINE CU UN KLAUS JOHANNIS!”

11 mai

Eurodeputatul Dan Nica a declarat că îi este rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis, din cauza faptului că nu a ridicat problema Spațiului Schengen la Summitul de la Sibiu, chestiune din cauza căreia suferă 5 milioane de români.
„De prea multe ori în PE am fost trist, m-am simțit umilit, așa cum v-ați simțit și voi, când Cristian Preda și Monica Macovei vorbeau rău de România. Spuneau numai minciuni. Ei au fost cei care s-au opus când era vorba de dublul standard. Ei nu s-au opus să luați produse alimentare, farmaceutice de proastă calitate și mai ales au vrut să fie dublu standard în justiție. Am fost trist când am văzut Summitul de la Sibiu și am văzut lipsa de respect față de o problemă cu care se confruntă 5 milioane de români zilnic. Spațiul Schengen. Nu e normal ca toți cetățenii să poată circula liberi, fără control la frontieră, iar românii să fie pe partea cealaltă. Mi-e rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis care nu a atras atenția asupra problemei”, a afirmat Dan Nica, la mitingul PSD de la Galați.
„Mesajul nostru pentru voi este că putem avea o viață mai bună cu PSD. 30.000 de gălățeni au venit să spună – România are dreptul să aibă un viitor, să fie o țară respectată, o țară admirată așa cum merită ea, pentru că dvs românii sunteți cei care meritați respectul tuturor europeni”, a completat Nica.

La mitingul PSD de la Galați sunt prezenți Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, europarlamentarul Dan Nica, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, Carmen Avram, Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, ministrul Radu Oprea.
Înainte ca liderii social-democrați să ajungă la manifestație, susținători ai PSD care s-au adunat, sâmbătă, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați, unde urmează să se desfășoare un miting al social-democraților, au fost huiduiţi de 100 de protestatari, strânși în fața Palatului de Justiție. Protestatarii au aruncat cu hârtie igienică spre susținători.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: