LIVIU DRAGNEA:”STATUL PARALEL VREA CONTROLUL ASUPRA EXECUTIVULUI!”

13 mai

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că există ingerințe ale serviciului secret la nivel de Guvern și Parlament. Dragnea a afirmat că statul paralel vrea controlul asupra Executivului, orice țară dezbinată fiind ușor de controlat.
„Iohannis. O să vă plictisesc. Nu face singur. Are instrumente, oameni pe care îi folosește. Rețeta e simplă. Prima oară le spune că sunt mai mari decât în realitate. Al doilea lucru le spune că trebuie să se rupă de partid, pentru că trebuie să lucreze cu el, cu Cotroceniul, cu serviciile secrete, cu instituțiile de forță. Încet, încet mai strânge pe lângă el oameni foarte bine pregătiți și perfizi care vin. Nu sunt plantați (la Guvern – n.r.). Apar. Nu erau înainte acolo. Apar niște prieteni cu care nu au lucrat niciodată, nu i-am ajutat niciodată și încep să li se sucească mintea. Așa s-a întâmplat în Parlament. Un coleg care a fost într-o Comisie și care a plecat. A spus – domnule nu am ce să fac. Mi s-a dat ordin, a trebuit să plec. Celelalte partide, nu că sunt infiltrați, efectiv sunt coordonați de serviciile secrete”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.
Liviu Dragnea a făcut referire și la pericolele la care este supus Executivul.

„Nu vor reuși. Eu cred că da. Cred și sper că își păstrează același caracter (n.r. Viorica Dăncilă) pe care îl știu eu de foarte mult timp. Adică sper. Nu cred că e cazul. Dar pericolele sunt aceleași. Stă în continuare într-un mediu foarte periculos. Aici te pot scăpa două lucruri – educația și caracterul. Statul paralel a zis vedem cine câștigă alegerile. Noi stabilim premierul, după care pentru fiecare ministru dăm aviz pozitiv sau negativ. Adică să aibă control pe guvern. Pe guvernele noastre am vrut să aibă control doar Parlamentul și populația. Adică nu serviciilor. Pentru că nu e scris în Constituție. Și asta i-a dus la paroxism. Nu mai au limită. Vă garantez că într-o perioadă rezonabilă vor ieși la iveală multe lucruri, nu numai implicarea serviciilor în justiție, ci și în actul de guvernare și în politica românească. Orice țara dezbinată e foarte ușor controlată”, a mai spus Dragnea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: