DIVERSIUNEA „SUSPENDAREA”:”SA MAI CREEZE O EMOTIE NEGATIVA!”

23 mai

O nouă temă cu iz de fals aruncată în piața publică cu câteva zile de alegeri pentru a stârni emoție în rândul votanților.

Rareș Bogdan, candidatul PNL, la europarlamentare, a susținut miercuri seara la Realitatea Tv că PSD vrea să anunțe suspendarea lui Klaus Iohannis.

”Sunt două chestiuni grave. Prima: vor să anunțe suspendarea președintelui, ceea ce duce România într-o criză fără precedent, pentru că nu-i mai oprește nimeni. Și doi: invalidarea referendumului ceea ce va însemna pentru Dragnea că românii susțin infractorii. Că românii susțin aministia și grațierea corupților. Și veți vedea ordonanțele, miercuri, în Guvern”, a declarat Rareș Bogdan. „Vă spun cu toată responsabilitatea”, a mai susținut acesta.

Întrebat, miercuri seară, la România Tv, dacă va anunţa suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis așa cum a spus Rareș Bogdan, Liviu Dragnea a respins categoric acest lucru.

„Eu nu am auzit prostia asta. Dar de ce să-l mai suspendăm pe Iohannis, că în câteva luni îl dăm jos de la Cotroceni şi s-a închis subiectul. Eu vă spun că Iohannis va pleca. Iohannis nu va mai fi preşedinte în următorul mandat, România va scăpa de omul ăsta”, a afirmat liderul PSD.
Întrebat dacă nu se pune problema suspendării nici în cazul în care preşedintele va refuza numirea de miniştri, Dragnea a spus: ”Sub nicio formă PSD-ul nu va iniţia şi nu va vota suspendarea lui Iohannis. Ceea ce a făcut Rareş Bogdan în seara asta arată disperarea lor. Ei vor să anunţe lucrul ăsta, vezi Doamne, să mai creeze o emoţie negativă pentru duminică. Să vină lumea la vot să-l apere pe Iohannis. Nu-i facem nimic, îl lăsăm acolo să se umple de ridicol total până la alegerile prezidenţiale”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: