LIVIU DRAGNEA : SUNT PRESIUNI INIMAGINABILE PE COMPLETUL DE JUDECATA!

23 mai

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că există o presiune imensă pe completul de judecată ce urmează să se pronunțe în dosarul său, acestea venind din partea sistemului, la comanda președintelui Klaus Iohannis.
„Dar ăștia sunt disperați să nu slăbească presiunea pe completul de judecată, pentru că sunt presiuni inimaginabile. Tot sistemul, la comanda lui Iohannis, cum a făcut și la fond, știu ce zic: SRI, Pahonțu, oameni din DNA”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.
Întrebat dacă are informații potrivit cărora președintele Klaus Iohannis ar încerca să influențeze completul de judecată, liderul PSD a completat: „Am visat eu”.

Legat de audierea persoanelor implicate în dosarul angajărilor ilegale, Dragnea a afirmat: ” Pentru cele două fete care s-au angajat la Direcția Copilului, amândouă au spus că eu nu le-am spus să se angajeze acolo. Au spus ca nu le-am spus sa nu meargă la serviciu. Doamna directoare a spus la fond ca nu m-a forțat omul ăsta nici să falsific, nu e nicio probă în dosar, fiind nevinovat total, la ce te poți gândi?”, a mai spus Dragnea.
Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, că are încredere în sistemul judiciar își va arăta independența și într-o speță de „mare profil politic”, cum a etichetat-o pe cea a președintelui PSD, Liviu Dragnea, în cazul căruia instanța supremă se va pronunța pe 27 mai.
Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a anunțat, luni seară, la capătul unei ședințe de aproape 7 ore, că va da verdictul în dosarul lui Liviu Dragnea pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare. Procurorul DNA a cerut aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, așa cum a apreciat instanta de fond și a solicitat condamnarea și pentru acuzațiile de fals și instigare la fals, pentru care inculpații au fost achitați în prima instanță.
Unul dintre avocații președintelui PSD, Marian Nazat, a solicitat achitarea lui Liviu Dragnea pentru instigare la abuz în serviciu și constatarea încetării procesului penal pentru instigarea la fals intelectual. Procurorul de ședință a depus concluzii de respingere a apelurilor pentru 8 din 9 inculpați.
Pe fond, Liviu Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: