SPAGA DE MILIOANE DE EUROI IN SEDIUL SRI?

24 mai

Marian Vanghelie a declarat că în sediul SRI se dădeau mite uriaşe. Într-o emisiune televizată, Vanghelie a vorbit despre un personaj de la vârful Serviciului Român de Informaţii care lua mită „câte 5 milioane, 10 milioane, câte 25 de milioane de euro”. Potrivit lui Vanghelie mita ar fi fost oferită de oameni care au făcut afaceri cu terenurile statului român. El a precizat că se referă la dosarele de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) şi că se încearcă trimiterea după gratii a celor care ar putea face dezvăluiri.
” De aceea au și încercat să-i bage în pușcărie pe majoritatea, ca să se spele pe mâini, ca nu cumva să poată să spună că s-au dat bani din acest business”, a spus Vanghelie la Antena 3.
„S-au dat mite și de 25 de milioane de euro, nu vreau să dau nume, sunt oameni în procese și nu vreau eu să-i bag în pușcărie, dar va veni momentul” a spus Marian Vanghelie.

În aceeaşi emisiune, Vanghelie a făcut acuzaţii grave la adresa lui Victor Ponta.
Potrivit lui Marian Vanghelie, Victor Ponta l-a ameninţat pe Crin Antonescu cu puşcăria. Mărturisirea i-ar fi făcut-o chiar fostul lider PNL, după cum a spus Vanghelie.
„L-a amenințat pe Crin Antonescu la masă, în momentul când n-a mai vrut să voteze în Parlament. L-a amenințat și i-a zis: vezi că poate te duci la pușcărie”, a spus Marian Vanghelie referindu-se la Victor Ponta.
„Mi-a povestit Crin Antonescu, n-am fost de față, dar au mai fost oameni importanți de față și se poate confirma”, a declarat Vanghelie.
Fostul primar al sectorului 5 a mai afirmat că, în calitate de premier, Victor Ponta lua bani de la oamenii de afaceri.
„Sunt stăpân pe ceea ce spun. Victor Viorel Ponta a luat o sumă foarte mare de la un om de afaceri. Dacă dânsul vrea sau nu să declare e problema dânsului”, a afirmat Marian Vanghelie.
Victor Ponta nu a dorit să comenteze afirmaţiile lui Vanghelie şi i-a transmis doar „să fie sănătos”, după cum a anunţat moderatoarea emisiunii.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: