OPOZITIA,DIVIZATA LA PREZIDENTIALE,DAR SI PUSA IN FATA UNUI COLAPS MAJOR IN FRUNTE CU NAZISTUL JOHANNIS ,DACA GUVERNUL PSD DEPUNE MANDATUL SI TRECE IN OPOZITIE PARLAMENTARA! KLAUS JOHANNIS ,PARTIDELE SECURISTE NOUL PDL,USR-PLUS,PMP,PRO-ROMANIA VOR FI DEVODATE DE ADEVARATUL BENEFICIAR AL ALEGERILOR PARLAMENTARE STATUL SECURIST SUBTERAN CAND VOR TREBUI SA FACA GUVERNUL CU PSEUDO-LIBERALUL PUR SANGE SECURIST LUDOVIC ORBAN!

28 mai

OPOZITIA,DIVIZATA LA PREZIDENTIALE,DAR SI PUSA IN FATA UNUI COLAPS MAJOR IN FRUNTE CU NAZISTUL JOHANNIS ,DACA GUVERNUL PSD DEPUNE MANDATUL SI TRECE IN OPOZITIE PARLAMENTARA! KLAUS JOHANNIS ,PARTIDELE SECURISTE NOUL PDL,USR-PLUS,PMP,PRO-ROMANIA VOR FI DEVODATE DE ADEVARATUL BENEFICIAR AL ALEGERILOR PARLAMENTARE STATUL SECURIST SUBTERAN CAND VOR TREBUI SA FACA GUVERNUL CU PSEUDO-LIBERALUL PUR SANGE SECURIST LUDOVIC ORBAN!

Preşedintele PNDL, Ludovic Orban, a declarat, referitor la faptul că Alianța USR-PLUS a anunțat că va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale, că este democrație și orice are dreptul legal să se înscrie în această cursă.
„Ce să le facem? E democrație. Oricine poate să candideze la o funcție dacă are dreptul legat. PNL a luat o decizie clară, în unanimitate de susținere a președintelui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat. Noi ne vom bate ca președintele României să obțină un al doilea mandat”, a afirmat Ludovic Orban, la România TV.
Liderul liberal a precizat că este interesat de acțiunile PNDL și de susținerea lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni.

„Pe mine mă interesează ce face PNDL, mă interesează relația cu cetățeanul, mă interesează să convingem românii că avem cele mai bune soluții pentru a conduce România. Ce fac alți competitori politici e treaba lor. Acum chiar nu mă pot băga eu. În democrație este normal, este firesc, dacă ei consideră că trebuie să își pună candidat la Președinție, în loc să îl sprijine pe președintele României, față de care au foarte multe legături, e problema lor. În alegerile prezidențiale noi îl susținem pe președintele Iohannis”, a conchis Orban.
Reacția președintelui liberal vine după ce liderul USR Dan Barna a anunțat că Alianţa USR-PLUS va avea candidat la alegerile prezidenţiale.
De asemenea, liderul PLUS Dacian Cioloș a spus că poate candida la prezidențiale, în contextul în care Alianța va avea candidat comun la scrutinul de la finalul acestui an.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: