LIDERII PSD SE INTALNESC IN SEDINTA BPN.SE ASCUTE LUPATA PENTRU SEFIA PSD!

10 iun.

Se ascute lupta în PSD pentru şefia partidului. Liderii social-democrați se întâlnesc de urgență în ședința Biroului Permanent Naţional 72

Se ascute lupta în Patidul Social Democrat pentru şefia partidului. În pregătirea congresului extraordinar din 29 iunie, luni social-democraţii se întrunesc în şedinţa Biroului Permanent Naţional.

Lupta pentru presedinția PSD se va da între tabara premierului Viorica Dancila şi cea a fostului vicepremier Paul Stănescu. Totodata, la şedinţa de azi s-ar putea vota propunerea de modificare a statului prin care preşedintele PSD să nu mai fie ales prin votul tuturor membrilor.

În şedinţa Biroului Politic Naţional se va discuta detalii despre viitorul Congres, Marian Oprişan vine cu o prezentare a ceea ce vrea să facă în calitatea de strateg al partidului, după ce vineri a fost uns coordonator al proiectului politic al PSD.

Florin Iordache va începe să lucreze la modificarea statutului partidului pentru ca preşedintele să nu mai fie ale prin votul tuturor membrilor. Şi vor discuta şi despre anunţata moţiune de cenzură a PNDL şi despre cum să strângă rândurile ca moţiunea să nu treacă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: