REVOLTA LUI PLESOIANU:”ATUNCI CHIAR SE VA ALEGE PRAFUL!”

19 iun.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu consideră că  „faptul că Vâlcov e sub control judiciar, în vreme ce semnatarii protocoalelor sunt bine-mersi, arată EȘECUL lamentabil al așa-zisei lupte împotriva abuzurilor!”. Deputatul PSD aruncă totodată o săgeată și către premierul Viorica Dăncilă și președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

„M-am săturat de discursuri care NU prind niciodată viață în corpul legii! Vâlcov e pus sub control judiciar pentru că a publicat un protocol secret care nu numai că nu ar fi trebuit să fie secret, dar nu ar fi trebuit din start să existe. Între timp, Președintele Senatului ține în plen un nou discurs legendar împotriva abuzurilor. …Abuzuri care, dacă ar fi existat determinare parlamentară și guvernamentală, nu ar mai fi trebuit să existe în acest moment! Punct.

Dacă după 15 ani de falsă luptă împotriva corupției urmează 15 ani de falsă luptă împotriva abuzurilor, atunci chiar se va alege praful de țara asta!

P.S. S-o întreb pe doamna Dăncilă unde e ordonanța de urgență pentru desecretizarea Hotărârii CSAT nr. 17/2005 (cea care a stat la baza protocoalelor)? …N-o întreb, pentru că „a fost nouă ani plecată” și „nu știe nimic despre statul paralel”.

P.P.S. Proiectul meu de lege privind excluderea din magistratură a celor care au lucrat în baza protocoalelor secrete e la Senat. Acolo de unde vin discursurile legendare împotriva abuzurilor…”, a mai scris Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: