SUB SLOGANUL „AMERICA GREAT AGAIN”,A INCEPUT CAMPANIA PEZIDENTIALA PENTRU UN NOU MANDAT LA CASA ALBA A LUI DONALD J.TRUMP!

19 iun.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și-a lansat oficial candidatura, marți, pentru un al doilea mandat, în cadrul unui eveniment organizat la Orlando.

Embedded video

Acesta şi-a făcut intrarea, însoţit de soţia sa, Melania, pe scena de la Amway Center din Orlando în faţa miilor de suporteri purtând şapca emblematică de culoare roşie ‘Make America great again’ (Să redăm măreţia Americii).

În discursul  susținut, Trump a insistat pe starea excelentă a economiei americane și a evidențiat câștigurile marilor sale linii de politică economică, printre care și impunerea de tarife comerciale Chinei și a criticat dur politicile socialiste ale Partidului Democrat.

Trump a anunțat totodată în timpul lansării că în cel de-al doilea mandat SUA vor găsi tratamentul pentru eradicarea SIDA, a cancerului, și că va punea fundația pentru aterizarea pe Marte.

Despre politicienii democrați care vor candida pentru funcția de președinte a spus că aceștia vor schimba situația din Statele Unite în mod radical, legalizând intrarea în țară a migranților pentru ca aceștia să poată vota și, astfel, să îi ajute pe democrați să aibă șanse mai mari în alegeri. „Democrații vor să distrugă țara aceasta”, a declarat el, adăugând că acest lucru „nu se va întâmpla”. „Credem că țara noastră ar trebui să fie un sanctuar pentru cetățenii care respectă legile, nu pentru infractorii străini”, a mai spus Trump.

„În această seară mă aflu în fața dumneavoastră pentru a-mi lansa în mod oficial campania pentru un al doilea mandat de președinte al Statelor Unite. Vă promit că nu vă voi dezamăgi niciodată”, a declarat liderul american. Pe parcursul discursului, care a durat mai bine de o oră, Trump a atacat și presa americană, despre care a spus că promovează știrile false.

 

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: