ANA BIRCHALL ,FOSTA CALIN ACUZATA CA A BOICOTAT NUMIREA ADINEI FLOREA LA SECTIA SPECIALA! DEMISIA!

20 iun.

Ana Birchall

Ultima oră – Ana Birchall acuzată că ”a boicotat” numirea Adinei Florea la Secția Specială

SIIJ este cea mai disputată problemă din Justiție, secția începând anchete care o vizează pe Laura Kovesi dar și alte vedete ale Parchetului.

BUCUREȘTI, 20 iunie – Sputnik, Evan Răutu. Ultimul pas din cea mai așteptată numire din Justiție, ce a Alinei Florea în fruntea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, a fost amânată.

Florea a câștigat detașat concursul, dar ultimul pas era validare de către Consiliul Superior al Magistraturii. Astăzi însă, ședinţa CSM, programată la ora 12.00, a fost amânată  din lipsă de cvorum!

Ministrul Justiţiei a lipsit de la şedinţă, ca şi procurorul general, Bogdan Licu, preşedintele ÎCCJ, Cristina Tarcea, vicepreşedintele CSM, Nicolae Solomon, judecătorul Bogdan Mateescu şi procurorul Tatiana Toader.

”Ministrul Justiţiei a boicotat şedinţa CSM”, titrează cunoscuta agenție „Știri pe surse”, dezi implicit numirea Adinei Florea a fost blocată de absența ministrului.

Reamintim că SIIJ este cea mai disputată problemă din Justiție, secția începând anchete care o vizează pe Laura  Kovesi dar și alte vedete ale Parchetului. Iohannis și Opoziția au cerut în repetate rânduri desființarea secției.

Pe pagina de Facebook, ministrul nu anunță nimic de ce nu a participat la ședința CSM – ci un articol despre cum ”Lucrătorii din penitenciare își primesc drepturile salariale”.

”Mulțumesc, cu această ocazie, reprezentanților sindicatelor din sistemul penitenciar pentru modul onest în care au participat la un dialog constructiv, în scopul identificării soluțiilor care să deblocheze o situație ce trena din păcate de foarte mult timp, iar angajații să își primească aceste drepturi salariale”, scrie Ana Birchall.

Reamintim că ministrul PSD al Justiției NU a anunțat deschidere vreunei investigații privind scrisoarea unui lider de sindicat al lucrătorilor din penitenciare – în care se formulau aluzii dubioase și chiar amenințări la adresa deținutului Liviu Dragnea. De fapt, ministrul NU a menționat niciodată nimic despre așa ceva.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190620/26505312/Ultima-or–Ana-Birchall-acuzat-c-a-boicotat-numirea-Adinei-Florea-la-Secia-Special.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: