JOHANNIS SE MUTA LA BRUXELLES!

20 iun.

Klaus Iohannis a declarat, întrebat dacă ia în calcul mutarea definitivă la Bruxelles, în contextul în care unii spun că ar fi frumos să fie președintele Consiliului European, că nu este bine să comenteze zvonuri.
„Dacă aceasta e opinia cuiva, atunci pentru mine nu este nicio problemă, însă nu cred că în acest moment este bine să comentez zvonuri. Începem negocierile politice pentru președinția Comisiei Europene. Nu avem încă progrese semnificative în acest negocieri, așa că haideți să așteptăm și să vedem cun decurge discuția astăzi (joi – n.r.), poate mâine, poate săptămâna viitoare. Toată lumea este de acord că negocierile trebuie să fie rapide, astfel âncât să avem cât mai curând nume pentru aceste funcții”, a afirmat Klaus Iohannis, înaintea participării la Consiliul European, întrebat dacă ia în considerarea mutarea la Bruxelles, în contextul în care unii spun că ar fi bine să fie președintele Consiliului.
Chestionat dacă își pregătește periuța de dinți și pijamaua pentru o noapte lungă de negocieri, Klaus Iohannis a răspuns: „Nu este absolut sigur că voi avea nevoie de o pijama”.
Cotidianului Financial Times a scris, săptămâna trecută, despre faptul că șeful statului Klaus Iohannis este unul dintre politicienii care ar putea deveni preşedinte al Consiliului European.
„Cursa pentru ocuparea funcţiilor: Consiliul European. Preşedintele Consiliului European prezidează summiturile Uniunii Europene şi negociază acorduri. De obicei, acest post îi este oferit unui politician familiarizat cu şedinţele Consiliului European; printre potenţialii concurenţi se numără liberali precum Charles Michel din Belgia şi Xavier Bettel din Luxemburg, socialişti precum António Costa din Portugalia şi Klaus Iohannis, preşedintele României şi membru al PPE. Angela Merkel neagă faptul că ar fi interesată de această poziţie. În discuţii ar putea intra şi foşti premier, precum Helle Thorning-Schmidt, din Danemarca”, subliniază Financial Times.

Reclame

2 răspunsuri to “JOHANNIS SE MUTA LA BRUXELLES!”

 1. ioansperling 21 iunie 2019 la 6:02 am #

  Aia ne mai lipseste sa aiba mai multa putere!Pe de alta parte nu stiu daca il intereseaza sa vina saptamanal de acolo la Sibiu!

  Apreciază

  • octavpelin 21 iunie 2019 la 10:43 am #

   nazistul a luat-o in freza,OCULTA DE LA BRUXELLES A FACUT MISTO DE ACEST BOLNAV DE ASPERGER!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: