URMAND MENTORUL SAU ADOLF HITLER,NAZISTUL KLAUSS ADOLF JOHANNIS SE RESPECTASI VA DEVENI PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN,LASANDU-I ORFANI PE CEI DIN NOUL PDL,CARE SE VOR DUCE LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI!

20 iun.

Ludovic Orban, Klaus Iohannis şi Rareş Bogdan, PNL

Supriza serii: NOUL PDL e contra ideii că Iohannis va fi președintele Consiliului European?!

Este posibil a această atitudine a comunicatorului să fie rezultatul unei discuții dintre Iohannis și PNDL, iar președintele să fi impus această atitudine.

BUCUREȘTI, 20 iunie – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat în această după amiază la Bruxelles dacă ia în calcul mutarea la Bruxelles, în ideea vehiculată că va fi ales președinte al Consiliului European.Întrebarea i-a pus-o un jurnalist străin, iar președintele nu a fost deranjat și nici surprins de idee. ”Cât de mult vă place Bruxelles-ul – și luați în calcul să vă mutați aici?”, a întrebat jurnalistul, completând: ”Unii spun că ar fi frumos sa fiți președintele Consiliului”.

”Dacă asta este opinia cuiva, nu mă deranjează”, a răspuns râzând Iohannis. ”Dar nu cred că în acest moment putem comenta zvonuri”, a revenit Iohannis.

”Începem o negociere, nu avem acum un progres semnificativ, deci haideți să asteptam să vedem cum merg discuțiile azi, mâine, săptămâna viitoare”.

Suntem in faza negocierilor politice, a explicat Iohannis. ”Să sperăm că toți vor accepta să avem cât mai repede nume pentru aceste poziții”.

Jurnalistul străin a insistat: ”Deci va pregătiți pijamaua și periuța de dinți pentru o noapte lungă de negocieri?”

Klaus Iohannis a răspuns tot pe un ton amuzat: ”Nu e 100% sigur că vom avea nevoie de pijamale”.

Deci, se poate observa că președintele NU respinge ideea de fi președintele Consiliului European – și nici nu pare să-i displacă!

În schimb, ideea a fost respinsă clar de unul dintre comunicatorii partidului lui Iohannis, Carmen Harău.

Senatorul PNDL a respins ideea, apreciind că Iohannis ar putea opta pentru această funcție după cel de-al doilea mandat de președinte al României.

Harău nu a acceptat sub nicio formă că președintele ar fi dat un răspuns favorabil la întrebarea jurnalistului străin, opunându-se vehement oricărei formule ambigue în acest sens. Comunicatorul PNDL a rămas ferm: Iohannis va candida și va obține un al doilea mandat la Cotroceni.

Reacția dură, tranșantă a senatorului PNDL este ciudată, pentru că, evident, funcția de președinte al Consiliului European, chiar dacă e mai mult de reprezentare, este deosebit de onorantă, inclusiv pentru PNDL, partidul care l-a susținut și în susține pe Iohannis.

Este posibil a această atitudine a comunicatorului să fie rezultatul unei discuții dintre Iohannis și PNDL, iar președintele să fi impus această atitudine.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190620/26507114/Supriza-serii-PNL-e-contra-ideii-ca-Iohannis-va-fi-presedintele-Consiliului-European.html

2 răspunsuri to “URMAND MENTORUL SAU ADOLF HITLER,NAZISTUL KLAUSS ADOLF JOHANNIS SE RESPECTASI VA DEVENI PRESEDINTELE CONSILIULUI EUROPEAN,LASANDU-I ORFANI PE CEI DIN NOUL PDL,CARE SE VOR DUCE LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI!”

  1. oldpoet56 6 august 2019 la 6:02 am #

    Interesting article, not something that we hear anything about here in the States so I am going to reblog this article for you.

    Apreciază

  2. oldpoet56 6 august 2019 la 6:03 am #

    A republicat asta pe Truth Troubles.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: