DETALII INCREDIBILE DESPRE GABRIEL SACARIN ,TATAL ADOPTIV AL MICUTEI SORINA :ACESTA LUCREAZA LA UN CENTRU DE TRANSPLANPLANT ORGANE UMANE DIN USA!

23 iun.

Cazul fetiție luate cu forța de mascați din casa asistentei maternale din Baia de Aramă e departe de a se stinge. Mai ales după ce noi detalii legate de ocupația tatălui adoptiv a ieșit la iveală. 

Bărbatul, Gabriel Săcărin, este angajat la Roche Field Engineering Specialist at Roche Diagnostics, după cum scrie pe contul său de linkedin.De asemenea, în trecut a lucrat la Beckman Coulter Inc. ( a Danaher Corporation company that develops, manufactures and markets products that simplify, automate and innovate complex biomedical testing. It is operating in two industries: Diagnostics and Life Sciences) .

Proteste la Baia de Aramă

Sambata, mai multe persoane s-au adunat în fața casei Sorinei au afișe cu mesaje precum „Cerem anularea adopției”, „Nu distrugeți fericirea unui copil” sau „Nu o despărțiți de surioara ei, Andreea”.

Oamenii nu înțeleg de ce, dacă „orfelinatele sunt pline de copii“,  familia de români din America a vrut tocmai o fată care era crescută bine, cu dragoste.

Oamenii acuză autoritățile din Mehedinți că nu se implică, întrebându-se de ce nici prefectul, nici președintele Consiliului Județean nu au mers la Baia de Aramă. Mai mult, mulți vecini s-au declarat convinși că „s-a dat multă mită” pentru Sorina.

Asistenta maternală care a avut grijă de fetița luată din casă de mascați, la Baia de Aramă, susținea că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: