GUVERNUL PSD A MUNCIT,PUTUROSUL ,IPOCRITUL TRAFICANT DE COPII SI SAMSAR DE RETROCEDARI IMOBILIARE ILEGALE,NAZISTUL KLAUS JOHANNIS A CULES ROADELE LA BRUXELLES!

23 iun.

Klaus Iohannis, Participare la reuniunea Consiliului European (Bruxelles, Regatul Belgiei)

Guvernul PSD a muncit, Iohannis a cules laudele la Bruxelles

Scene incredibile astăzi la Bruxelles unde Iohannis a primit felicitări pentru Președinția României la UE pe munca făcută de Guvernul PSD pe care președintele l-a blocat de câte ori a avut ocazia

BRUXELLES, 21 iunie – Sputnik, Daniela Porovăț. Iohannis a primit astăzi felicitări de la președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker și de la președintele Consiliului European, Donald Tusk pentru munca Guvernului PSD pentru a duce la îndeplinire președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Iohannis este cel care a acuzat mereu PSD că nu este capabil să ducă la bun sfârșit această misiune, dând naștere chiar la speculații privind sărirea președinției pentru România. Acum însă, președintele a cules laurii, deși nu a avut niciun rol în desfășurarea președinției, iar tot efortul a fost făcut de Guvernul PSD-ALDE.

Donald Tusk, președintele Consiliului European a avut numai cuvinte bune despre România, dar a greșit adresantul: ”Ați avut o președinție de succes, România a finalizat peste 90 de dosare. A fost o președinție foarte bună”, a spus Tusk.

Și președintele Comisiei  Europene, Jean Claude Juncker, a declarat că România a reușit o președinție de succes la prima încercare de acest fel.

Ca de obicei, premierul României nu este invitat să primească aceste aprecieri, ci doar președintele României, cel care, acasă, nu face decât să pună bețe în roate activității Guvernului ai cărui lauri nu ezită însă să îi primească la Bruxelles.

Read more: https://ro.sputnik.md/International/20190621/26524126/Guvernul-PSD-a-muncit-Iohannis-a-cules-laudele-la-Bruxelles-Video.html

Reclame

2 răspunsuri to “GUVERNUL PSD A MUNCIT,PUTUROSUL ,IPOCRITUL TRAFICANT DE COPII SI SAMSAR DE RETROCEDARI IMOBILIARE ILEGALE,NAZISTUL KLAUS JOHANNIS A CULES ROADELE LA BRUXELLES!”

 1. manicea.eu 24 iunie 2019 la 10:55 pm #

  Păi normal că face asta, la altceva nu se pricepe… #demisia

  Apreciază

  • octavpelin 25 iunie 2019 la 11:25 am #

   AR TREBUI SA FIE SUSPENDAT SI DAT IN FATA LEGII ACEST TRAFICANT MANCATOR DE SLANA ,NAZISTUL KLAUSS JOHANNIS!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: