BRASOVEANUL GHITA IALOMITEANU ,FOSTUL MINISTRU AL FINANTELOR A DECIS SA SEMISIONEZE DIN PNDL – CARE IL POATE DISTRUGE PE LUDOVIC ORBAN,FIUL TORTIONARULUI SECURIST IMRE ORBAN”MACELARU”

24 iun.

Ludovic Orban, președintele PNL

”Nucleară” în PNDL – a demisionat un lider care îl poate distruge pe Orban!

Este unul dintre cei mai abili finanțiști din România – înainte de mandatul parlamentar fiind mulți ani șef al Direcției Finanțelor Brașov – cunoscând în detaliu tot ce înseamnă finanțare (inclusiv politică) în zona Brașov

BUCUREȘTI, 24 iunie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. În această dimineață liberalii au fost șocați de aflarea unei vești: fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu, a decis să demisioneze din PNDL!

Iată mesajul sec postat de fostul ministru și deputat pe Facebook, puțin după ora 7 dimineața:

”Astăzi am decis să îmi dau demisia din PNL Brașov. Mulțumesc foștilor colegi din acest partid pentru buna colaborare”.

Reamintim că Gheorghe Ialomițianu este unul dintre cei mai abili finanțiști din România; înainte de mandatul parlamentar fiind mulți ani șef al Direcției Finanțelor Brașov – printre altele cunoscând în detaliu tot ce înseamnă finanțare (inclusiv politică) în zona Brașov.

În plus, este apropiat de puternicul primar al Brașovului, Gheorghe Scripcaru.

În acest context, Gheorghe Ialomițianu cunoaște și situația lui Ludovic Orban, brașovean la rândul său, precum și a activității acestuia de Ministerul Transporturilor.

”Nu are rost să reluăm amănunte despre prietenia catastrofalului ministru al Transporturilor numit Ludovic Orban, cel care şi-a limitat mandatul doar la gonflarea lui Michael Stanciu de la Search Corporation, muşteriul studiilor de fezabilitate pentru autostrăzi şi şosele”, scria în 2017 celebrul jurnalist Cornel Nistorescu.

Pe de altă parte, un dosar greu îl vizează pe Orban, fost ministru al Transporturilor – cu o pagubă de aproape 100 milioane euro – a fost redeschis de DNA la finele lui 2018, și se referă la realizarea tronsonului DN 67C Bengești-Sebeș din Transalpina. De modernizarea celebrei șosele s-a ocupat nu mai puțin „celebrul” Nelu Iordache.

În dosar, Ludovic Orban este acuzat de abuz în serviciu cu privire la inițierea, elaborarea, avizarea, prezentarea și adoptarea HG 1141/2008.

”Cel mai mare tun al celui de la Romstrade, cum îl cheamă, Iordache, a fost dat împreună cu Ludovic Orban. Faimoasa Transalpina care şi anul acesta este tot nerecepţionată. (…) 270 de milioane de euro din buget, nu din fonduri europene, pentru o lucrare, altfel frumoasă, Transalpina, dar care nu a fost niciodată finalizată”.

Declarația îi aparține lui Victor Ponta (cosemnatar alături de Orban al ”Pactului” lui Iohannis) și a fost dată în 2014.

Toate acestea și multe altele le cunoaște în detaliu Gheorghe Ialomițianu, cel care azi și-a dat demisia, fiind de ceva timp în relații încordate cu conducerea PNL-Orban.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190624/26545348/Nucleara-in-PNL-a-demisionat-un-lider-care-l-poate-distruge-pe-Orban.html

2 răspunsuri to “BRASOVEANUL GHITA IALOMITEANU ,FOSTUL MINISTRU AL FINANTELOR A DECIS SA SEMISIONEZE DIN PNDL – CARE IL POATE DISTRUGE PE LUDOVIC ORBAN,FIUL TORTIONARULUI SECURIST IMRE ORBAN”MACELARU””

 1. dininimapentrutine 24 iunie 2019 la 12:08 pm #

  De ce oare?

  Apreciază

  • octavpelin 25 iunie 2019 la 11:23 am #

   PE GHITA IL CUNOSC ,A FOST CONTABIL LA SCULE RASNOV,A FOST IN PSD,IN PNT-CD,A TRECUT IN PDL,UN LATIFUNDIAR OPORTUNIST PRECUM JIGODIA DE LATIFUNDIAR DE TIMIS BEN-ONI ARDELEAN!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: