LA ORDIN. ORBAN I-O TRAS PRESUL LUI RARES BOGDAN”VANGHELION!”

26 iun.

Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, marți, în ședința Biroului Executiv la partidului, în funcția de președinte al PNDL București..

Propunerea făcută de Ludovic Orban a fost validată cu 21 de voturi „pentru”, două „împotrivă” și două abțineri. Votul a fost unul secret.

Fostul lider al PNDL București Cristian Bușoi și-a arătat susținerea la ședință pentru ca Rareș Bogdan să fie liderul organizației liberale din Capitală.

În ceea ce privește conducerea filialelor PNL de sectoare propunerile nu vor fi făcute de către Ludovic Orban. Urmează ca, într-o săptămână, Violeta Alexandru să propună liderii organizațiilor PNL de sector, au adăugat sursele menționate.

Rareș Bogdan, care și-a dorit această funcție, dar a pus condiții a declarat, după ce Violeta Alexandru a fost aleasă președinte interimar al PNL București, că în cadrul organizației liberale „sunt și crocodili, sunt și șobolani mari”, persoane care trebuie puse la punct, atunci când este cazul.

„Violeta Alexandru este un om foarte valoros, este un om care vine din societatea civilă ceea ce este un plus, este un om care a condus instituții prestigioase, Pro Democrația, IPP și este doar că i-am spus și în ședință, eu fiind într-o relație foarte bună cu ea și lucrând mult în campanie, a fost unul dintre oamenii foarte buni în campania electorală pentru europarlamentare că ea este un om foarte elegant, distins, i-am spus că la București să știe că sunt și crocodili, sunt și șobolani mari, sunt și persoane care trebuie să fie când e cazul puse la punct, să nu se lase încălecată și să știe să folosească, să aibă așa un ciocan chiar dacă e învelit într-o catifea”, a afirmat Rareș Bogdan, întrebat dacă Violeta Alexandru este suficient de capabilă să ocupe o astfel de funcție.

Chestionat dacă a încercat să îi convingă pe colegi, pe ultima sută de metri, să îl susțină pentru șefia PNDL București, Rareș Bogdan a spus că doar le-a mulțumit pentru scrisoarea de susținere.

„Nu, eu le-am mulțumit cu asta am început, am mulțumit și le mulțumesc și acum celor 622 de membrii care au semnat acea scrisoare, pentru mine este onorant, mai ales că sunt abia de 4 luni în partid, mai puțin de 4 luni și faptul că am reușit din 1000 de oameni să primesc încrederea a 622 alții spun că nu au știut ce acea scrisoare că ar fi votat-o și ei și sunt și alți zeci, probabil dacă era anunțată public erau peste 700, e important. Eu am să îi asigur că nu plec nici din București, nici din țară dacă 2-3-4 zile sunt la Bruxelles, dar mă bucur de asemenea că în sondajele de opinie pe București cota mea de încredere a crescut de la 26%, la începutul campaniei electorale când practic veneam din mass-media, era o încredere câștigată strict ca jurnalist și am reușit să ajung între cel mai prost sondaj la 34, cel mai bun 37-39%, e încântător pentru un om care asta înseamnă încrederea cetățeanului, sper să pot să duc o parte din încrederea asta spre PNDL, pentru că PNDL are mai puțin în București, are doar 17% deci jumătate din scorul de încredere pe care îl am eu, dar sunt convins că cu muncă vom reuși să ajungem acolo și cu munca celor 622 de oameni care au avut încredere în mine”, a conchis Bogdan.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: