DUPA INTALNIREA CU NAZISTUL KLAUS JOHANNIS ,MAIA SANDU SE INTALNESTE CU VIORICA DANCILA!

2 iul.

Maia Sandu, Andrei Năstase și Klaus Iohannis

După întrevederea cu Klaus Iohannis, Maia Sandu se întâlnește cu Viorica Dăncilă

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu întreprinde o primă vizită oficială în România. Sandu urmează să se întâlnească cu omologul său Viorica Dăncilă, după ce în această dimineață a susținut o conferință comună cu președintele Klaus Iohannis.

CHIȘINĂU, 2 iul – Sputnik. Premierul Maia sandu se va întâlnli astăzi cu prim-ministrul României, Viorica Dăncilă cu care va discuta relațiile bilaterale dintre Moldova și România. Întrevederea este programată pentru ora 10:30.

Tot în această dimineață, Maia Sandu a susținut o conferință de presă comună cu președintele României Klaus Iohannis.

La întrevedere, Premierul Maia Sandu a solicitat sprijin și asistență din partea României, inclusiv prin consiliere la nivel înalt.

”Avem nevoie de sprijinul prietenilor noștri din România, mai ales că ne leagă nu doar interese economice comune, ci și un fundament istoric, cultural și valoric comun”, a declarat Sandu.

Totodată, Sandu a subliniat că Guvernul își dorește să dezvolte proiecte comune cu România și își manifestă deschiderea pentru inițiative investiționale românești.

La rândul său, președintele României, Klaus Iohannis, şi-a arătat susţinerea pentru depăşirea crizei politice şi a salutat tranziţia paşnică a puterii politice către Guvernul condus de Maia Sandu. De asemenea, șeful statului român a reiterat că Republica Moldova are tot sprijinul României în promovarea agendei reformelor proeuropene și pentru avansarea parteneriatului strategic bilateral pentru integrarea europeană a țării noastre.

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 2 iulie, într-o primă vizită oficială în capitala României, București. Șeful Guvernului este însoțit în această vizită de vicepremierul, Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Externe.

Prima vizită a lui Sandu la București, în calitate de premier, va dura doar o singură zi. Delegația guvernamentală se va întoarce la Chișinău în seara zilei de marți.

Read more: https://sputnik.md/international_relations/20190702/26680419/Klaus-Iohannis-Maia-Sandu-Viorica-Dancila.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: