BASESCU,UDREA,ORBAN ,DATI IN JUDECATA! GENE BEJAN E UN ROMAN CORECT REVENIT DIN SUEDIA!

3 iul.

Traian Băsescu Траян Бэсеску

Băsescu, Udrea și Orban, dați în judecată! ”E un român corect, revenit din Suedia”

”E un tip corect, cu un comportament impecabil – un român care a învățat partea bună a Occidentului și a încercat să o implementeze în România, dar a luat multe țepe”

BUCUREȘTI, 3 iul – Sputnik, Evan Răutu. ”Omul care l-a chemat la tribunal pe Klaus Iohannis lovește din nou”, scrie Bugetul.ro, care anunță că fostul președinte Traian Băsescu, Elena Udrea și președintele PNL, Ludovic Orban, au fost ”acționați în instanță”.

Este vorba de o speță civilă înregistrată la Tribunalul București, la Secţia a-IV-a Civilă, aflăm din documentele prezentat de sursa citată – și din care rezultă că demersul a fost făcută de un anume Gene-Greb Bejan și că e vorba de o ”acțiune în răspundere delictuală”.

”Bejan este un celebru procesoman”, scrie Bugetul.ro, detaliind că ”acesta l-a dat în judecată, în trecut, și pe președintele Klaus Iohannis, acuzându-l de trafic de copii” și că l-ar fi ”acționat în instanță și pe Victor Ponta”.

Pe de altă parte, analistul Sputnik, Dragoș Dumitriu, are o altă părere – ”Gene Bejan e un om serios”.

”L-am cunoscut pe Gene Bejan în anii 90, când a revenit în țară, după ce fusese plecat în Suedia”, spune Dumitriu. ”A fost căsătorit cu o diplomată suedeză, iar în România a fost printre cei care au avut inițiativa pieței de gros”.

Elena Udrea, Traian Băsescu și Emil Boc

Gene e un tip corect, cu un comportament impecabil, este un român care a învățat partea bună a Occidentului și a încercat să o implementeze în România, spune Dragoș Dumitriu. ”Este un model de român din diaspora implicat civic – mult înainte ca asta să devină o modă și să vedem manifestări huliganice, golănești venite de acolo”.

”Nu știu exact la ce se referă acțiunea lui Gene, dar știu că a venit aici cu bună-credință, ba chiar și cu investitori din Suedia, nu cu plăcuțe obscene, dar a luat multe ”țepe”, cum se spune”, a completat analistul Sputnik.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190703/26694059/Basescu-Udrea-si-Orban-dati-in-judecata-E-un-roman-corect-revenit-din-Suedia.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: