CIOLOS ESTE EXECUTANT DE MANDAT A LUI MACRON!

8 iul.

Europarlamentarul Traian Băsescu spune că Dacian Cioloș nu gândeşte singur pentru că îl are şef pe președintele Franței Emmanuel Macron.
„Mă enervează ce a făcut Macron, iar el, noi îl vedem pe Cioloș ca exponent, e un executant al mandatelor date de Macron. Realitatea este că, spre deosebitede ultimele 3 cicluri electorale la nivel european, azi PPE plus socialiștii nu mai au majoritate, deci nu mai pot trece prin votul Parlamentului o comisie. Și atunci trebuie să iei un al treilea, acestea era Partidul lui Macron, această mișcare pentru Europa, reînnoirea Europei. Nu o să reînnoiască Macron pentru ca nu este în stare să o reînnoiască Franța. Reformele acute de care are nevoie Franța nu a reușit la el acasă și vine prin Cioloș să reformeze UE. Sper să nu fie reformată după viziunea lui”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.
Fostul președinte, actual europarlamentar, Băsescu spune că numirile de la nivelul UE nu au nicio legătură cu unitatea despre care vorbeau liderii europeni la Sibiu.
Despre Cioloș, Băsescu completează: „Nu credeți ca are dreptul să și gândeasca când îl are șef pe Macron. Cioloș lucrează pe mandat dat de Macron. Cioloș este executant de mandat”.
Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a fost ales liderul nou-înființatului grup ”Înnoim Europa” din Parlamentul European. Din grup fac parte ALDE, mişcarea „En marche” şi Alianţa USR-PLUS.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: